Aktuális

Ennyi tumort még nem látott egy emberen

Bors

Létrehozva: 2016.11.24.

Libby Huffernél ötévesen diagnosztizálták az úgynevezett neurifibromatózis nevű kórt, amely egy genetikai betegség. A bőrön többszörös csomók alakulnak ki, amelyet idegrostokat körülvevő kötőszöveti sejtek túlburjánzása okoz. A nő testén ebből kifolyólag százszámra keletkeztek a tumorok, amelyet hiába távolítottak el, újra kinőtt - írja a Metro.

“Sokan és kegyetlenül cikiztek miatta” - mesélte az asszony, akinek 1993-ban bedurrant a bőre és több ezerre szaporodott a tumorok száma. Jeleneleg közel 6000 van a testén. Már jó ideje fájdalmai vannak, szenvedéseit pedig egy speciális kezelés tudná csak megoldani, amire most pénzt gyűjt. “Világ életemben hosszú ujjú ruhákban és nadrágban jártam, de most azért, hogy megszabaduljak ezektől, megmutatom milyen vagyok valójában” - mondta a nő.

“Csodálatos dolog lenne, ha egyszer úgy vehetnék ruhát, hogy nem azt kéne figyelnem, eltakarja e az összes tumort” - tette hozzá Huffner. A műtét 6,6 millió forintba kerülne, amelytől megszűnne az össze fájdalma és tumora is. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek