Aktuális

Borzalmas mit tett a 80 éves nénivel a pornófüggő szadista

Bors

Létrehozva: 2016.11.21.

<p>Életfogytiglanra ítélték azt a férfit, aki megerőszakolt és meggyilkolt egy 80 éves brit nőt.</p>

– 15 éve praktizálok, de ilyen mértékű torok és nyakroncsolódást még nem láttam – árulta el a tárgyaláson az az orvosszakértő, aki Violet Price gyilkossági ügyének vizsgálatában vett részt. A brutális fizikai és szexuális sérülések további felsorolása előtt ráadásul azt kérte a teremben ülő családtagoktól, inkább hagyják el a termet.

Violet Pricet tavaly áprilisban ölték meg otthonában, egy Moustier nevű falu közelében. A 80 éves, northamptoni nő 2012-ben költözött Franciaországba, hogy közel lakhasson fiához, az üzletemberként dolgozó Paulhoz.

Violet 2015. április 11-én egy barbecue-partin vett rész, ahol a családtagjai és különböző ismerősök voltak még jelen. Többek között az a Madi Mahaboudi is, aki később utolsóként látta még élve a nőt. Pont azelőtt, hogy brutálisan meggyilkolta.

A 33 éves Madi a nő bátyjának veje volt, s a mindennapjai leginkább a kábítószerek és a pornófilmek körül forogtak. Mentális betegséggel is küszködött, ráadásul egy nő megfojtása ügyében korábban is megfordult már a bíróságon: 2005-ben 8 év börtönt kapott ezért.

A férfi a partit követően azzal az ürüggyel jelent meg Violet házánál, hogy a volt barátnőjét keresi. Az exe, mint a vallomásokból kiderült, Madi folyamatos részegeskedése, a halálos fenyegetések és a pornófilmek által inspirált szexuális erőszakoskodások miatt nem bírta tovább mellette.

Az idős nő erről mit sem tudott vagy figyelmen kívül hagyta, így beengedte a lakásába a férfit, s kávéval kínálta. Ám amikor egy pillanatra elfordult, gyilkosa megragadta őt, majd kegyetlenül megerőszakolta. Ezután a hullát hazavitte, ahol is 7 darabba vágta, majd a közeli erdőben a testrészeket szétszórta, számolt be a Daily Mail.

A nő eltűnését a hatóság igen komolyan kezelte, s nagy erőkkel indult meg a nyomozás. Később a rendőrséget éppen a kávéscsészén található DNS vezette nyomra. Emellett Madi hajszálaiból is találtak néhányat Violet ágyában, ami komoly gyanút ébresztett a nyomozókban. Miután a férfit letartóztatták, mindent bevallott, s megmutatta, merrefelé szórta szét megboldogult Violet darabjait.

Madi védőügyvédje azzal érvelt, hogy a férfit egy szigorú és kemény apa nevelte, ráadásul a család egyik barátja többször meg is erőszakolta őt. Az utolsó szó jogán a gyilkos egy második esélyt kért, bízva abban, hogy meg tud változni.

A bíróság nem így gondolta, így Madi Mahaboudinak élete végéig egy cellába zárva kell gondolkodnia azon, hogy mit tett egy védtelen, 80 éves nővel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek