Aktuális

Vádat emelnek a csévharaszti prostituált gyilkosa ellen

Bors

2016. október 24. hétfő 08:55

Lezárta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást az M0-áson tavaly decemberben talált halott nő ügyében, és vádemelést javasolnak a gyilkossággal gyanúsított 38 éves férfi ellen - közölte a rendőrség.

Felidézték: állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még tavaly december 11-én az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a gyáli lehajtó közelében. A rendőrorvos megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, amit az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott. 

A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd 2015. december 12-én az éjszakai órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót. A férfit előállították és őrizetbe vették, a 38 éves csévharaszti férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. 

A gyanúsítottat a Budapest Környéki Törvényszék tavaly december 15-én előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.
 

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet