Aktuális

Szandráé lehet a világ legszebb ánusza

2016. október 20. csütörtök 19:00

November 8-án két fontos dolgot is megtudhatunk majd: egyfelől kiderül, ki lesz az Egyesült Államok elnöke, ezzel egy időben azonban megválasztják a világ legszebb ánuszát is.

Utóbbi kiírásra sokan neveztek Magyarországról, köztük a 26 éves Szandra is, aki állítása szerint visszahúzódó és szolid lány. 

- Az ánuszod nem csak az a hely, ahonnan a kakid kijön, hanem egy olyan lyuk, ami most 5000 dollárt érhet neked – szól a szexjátékokat gyártó vállalat, az Autoblow felhívása. A cég nevéhez fűződnek olyan versenyek, mint a legszebb here-, vagy a legcsinosabb vagina pályázat.

– Rengetegen jelentkeznek, akik között nagyon sok a magyar. Ami azonban még érdekesebb, hogy a legtöbb szavazó Magyarországról keresi fel a weboldalt – mondta a Borsnak Brian Sloan, a szexcég vezetője. Ha úgy gondoljuk, ilyen versenyre kizárólag exhibicionista nők jelentkeznek, akkor nagy tévedésben vagyunk:

– Elég konzervatív és szemérmes vagyok az életben, így sokat gondolkoztam, hogy feltöltsem-e a fotóm, de végül megtettem – kezdte a Borsnak Szandra, aki elárulta eddig még sosem jelentkezett hasonló versenyre.

– Nem az én műfajom szexképeket készíteni, de motivált a közel másfél milliós nyeremény is, ráadásul kikértem a barátom véleményét, aki áldását adta – tette hozzá a valódi nevével induló 26 éves lány, aki 8 éve él párkapcsolatban. A bátor versenyzőkre itt lehet szavazni. A győztes a közel másfél millió forintos díjazáson felül abban a dicsőségben részesül, hogy az ő hátsó fertályáról mintázza a cég a következő szexuális segédeszközét. 

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet