Aktuális

Ennek a nőnek az esküvéjénél még sosem látott bizarrabbat

Bors

Létrehozva: 2016.10.14.

A napokban zajlott a világ talán egyik legfurcsább esküvője Észtországban, amiről a The Sun is beszámolt. Az eseményben nem a kivitelezés, a koncepció vagy a vendéglista volt a rendkívüli, hanem pont a lényeg, vagyis az házásodni készülő pár. Ők ugyanis valójában egy személy, egészen pontosan Crystal Ra Laksmi voltak, azaz volt. 

Mivel Laksmi azt vallja, hogy minden ember személyisége rendelkezik egy nő és egy férfi oldallal, pontosabban mindenkiben létezik egy belső párkapcsolat, amit a „belső nő” és „belső férfi alkot”. Hite szerint mindenkinek törekednie kell a benne élő felek megbékítésére és egybeolvasztására, így elérhető a harmónia önmagunkkal, a „kikristályosodás”. Így lett a menyasszony Crystal, a vőlegény pedig a nőben élő férfi, az egyiptomi napistenről elnevezett Ré (Ra).

A „pár” az esküvőre 21 vendéget hívott meg, köztük feltehetően Crystal barátját is, hiszen a nő a valóságban boldog párkapcsolatban él, mármint nem csak magával, hanem egy másik hús-vér emberrel is.

Arról nem szól a történet, hogy a férfi mit szólt a bizarr frigyhez, de elnézve az idilli képeiket, valószínűleg nem kifogásolta túlzottan a dolgot, szóval lehet, hogy valójában egy édeshármasról van szó, de még az édesnégyes sem kizárt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek