Aktuális

Titkolták, hogy meghalt a Balaton Soundon megsérült tinilány

M. S.

2016. július 21. csütörtök 05:10

Szórakozni indult és soha nem ért haza az a 18 éves lány, aki gyanús körülmények között lett rosszul a Balaton Soundon. A tinit az orvosi ellátóból elengedték, ám utána elesett és beverte a fejét.

A kanadai DJ-k öltözőjében ájultan talált fiatal lányok esete után egy újabb megdöbbentő, a fesztiválhoz kapcsolódó tragédiáról szerzett tudomást a Bors. Információink szerint egy 18 éves lány a Balaton Soundon bulizott, ám az este folyamán rosszul lett, és a fesztivál területén az egészségügyi ellátóba kísérték.

Nem kizárható, hogy a fiatal valamilyen szer hatása miatt szorult ellátásra, mindenesetre az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet. Ám miután elbocsátották az egészségügyi ellátóból, a lány elesett és a betonba ütötte a fejét. Már a helyszínen érzékelhették, hogy súlyosan megsérült, mert azonnal kórházba szállították.

Ott azonban kiderült, hogy hatalmas a baj. A gyors orvosi ellátás ellenére a lány életét már nem lehetett megmenteni. Úgy tudjuk, hogy a családja felvette a kapcsolatot egy jogásszal, tudni szeretnék, hogy pontosan mi történt a gyermekükkel. A rendőrség ugyanis nem indított büntetőeljárást az ügyben.

A Bors az esettel kapcsolatban megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot. Arról érdeklődtünk: érkezett-e a rendőrséghez jelzés az említett esetről? Ha igen, indult-e az ügyben eljárás, s van-e gyanúsított? Or­bán Zoltán sajtóreferens a Borssal közölte: „Az eset kapcsán az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így az ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat”.

Úgy tudjuk, amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fo­gyasztott, az legfeljebb annyit vonhat maga után, hogy a rendőrség kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást indít, amelyet aztán hamar le is zár.    

Harcoltak a szülők

Ugyanaz történhet a 18 éves lány ügyében, mint T. Szabolcs esetében, aki 2013 novemberében meztelenül ugrott ki egy fővárosi szálloda erkélyéről. A 21 éves férfi a helyszínen szörnyethalt, a boncolás a szervezetében kábítószert mutatott ki, ám ügyét hamar lezárták. Szabolcs szülei bírósághoz fordultak, hogy a rendőrséget az eljárás folytatására kötelezzék.

További cikkek

Tragédia

Szívszaggató: egy 3 éves angyalarcú kislányt holtan találtak az ágyában

NASA

Döbbenetes felfedezést tett a NASA: Ez derült ki a Halálcsillag mélyéről

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

ripost.hu

Hihetetlen, hogy meddig fertőz az emberi bőrön az omikron

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Elpusztult a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Női kézilabda: Kovacsics Anikó, az FTC irányítója gyermeket vár

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek