Aktuális

Jelentkezett egy lány, aki már élvezte a DVBBS vendégszeretetét

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.07.15.

Egy magyar rajongólány tavaly ősszel elment a kanadai testvérpárral egy pesti hotelbe, ahol pont olyan koreográfia szerint működtek a dolgok, ahogy a Balaton Soundon.

Forrás: Facebook

Érdekes információt osztott meg lapunkkal egy húsz­éves lány, aki tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival. A rajongóhölgy a Bónusz Electrinic Music Fesz­tiválon csápolt a DVBBS zené­jé­re, majd ő volt az egyik kivá­lasztott, aki a színpad mögé mehetett.

– A novemberi koncertjük pont olyan elképesztően jó volt, mint amilyen a Soundon – meséli lelkendezve. – Én az első sorban táncoltam a barátnőimmel, minket választottak ki a buli után. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. Alex és Chris nagyon kedves volt velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak. Elfogadtuk, nem volt ezzel semmi gond – meséli a lány, majd folytatja:

– Megkérdezték, hogy elmegyünk-e velük bulizni a hotelbe, ahol laknak, mi pedig igent mondtunk. Egy pesti luxusszállodába vittek minket a bu­szukkal, és a hotelszobában buliztunk. Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk lányoknak kedvünk volt. Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond. A fiatal hölgy tehát azt állítja, hogy minden úgy történt, ahogy a rajongók akarták, nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről.

A múlt héten azonban a Balaton Soundon elfajultak a dolgok. Vagy mégsem? A Borsnál jelentkezett csütörtökön az egyik érintett lány ismerőse, aki szerint ez esetben sincs szó erőszakról, tudatos kínálásról.

– A hat lány önszántából ment be. Valóban kínálták őket a narancslé és energiaitalok mellett vodkával is, amitől berúgtak. A két fiú füves cigit szívott, de azt sem tukmálták a lányokra, az egyik lány maga kért, majd ezután másik három is. Ezek a lányok a túlzott alkohol és a tiszta fű keverékétől lettek nagyon rosszul – állítja a Bors informátora, aki bizonyítékul egy, a konténerben készült fotót is küldött, de azt kérte, hogy a lányok beazonosíthatósága végett ne közöljük.

A barát állítja, hogy több fotó és hangfelvétel is van az esetről. És biztos benne, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság, hiszen a lányok is tanúvallomást tettek. Ő azt állítja, hogy a hat lány a konténerben 2,5 órát tartózkodott, és szó sem volt semmilyen erőszakról. Az viszont igaz, hogy a DVBBS tagjai, miután látták, hogy baj van, segítségnyújtás nélkül menekültek el a helyszínről.

Az új információk birtokában megkerestük a Somogy Megyei Rendőrkapitányságot, hogy a nyomozás jelenlegi állásáról ér­deklődjünk, megtudjuk, hogy a lányok szervezetében milyen szert találtak, továbbá azt is kérdeztük, hogy az érintett lányok tettek-e már tanúvallomást, de sajnos nem kaptunk friss információkat.

A cikkhez kapcsolódó véleményünket itt olvashatja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek