Aktuális

Jelentkezett egy lány, aki már élvezte a DVBBS vendégszeretetét

Földvári Zsófi

2016. július 15. péntek 05:30

Egy magyar rajongólány tavaly ősszel elment a kanadai testvérpárral egy pesti hotelbe, ahol pont olyan koreográfia szerint működtek a dolgok, ahogy a Balaton Soundon.

Forrás: Facebook

Érdekes információt osztott meg lapunkkal egy húsz­éves lány, aki tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival. A rajongóhölgy a Bónusz Electrinic Music Fesz­tiválon csápolt a DVBBS zené­jé­re, majd ő volt az egyik kivá­lasztott, aki a színpad mögé mehetett.

– A novemberi koncertjük pont olyan elképesztően jó volt, mint amilyen a Soundon – meséli lelkendezve. – Én az első sorban táncoltam a barátnőimmel, minket választottak ki a buli után. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. Alex és Chris nagyon kedves volt velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak. Elfogadtuk, nem volt ezzel semmi gond – meséli a lány, majd folytatja:

– Megkérdezték, hogy elmegyünk-e velük bulizni a hotelbe, ahol laknak, mi pedig igent mondtunk. Egy pesti luxusszállodába vittek minket a bu­szukkal, és a hotelszobában buliztunk. Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk lányoknak kedvünk volt. Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond. A fiatal hölgy tehát azt állítja, hogy minden úgy történt, ahogy a rajongók akarták, nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről.

A múlt héten azonban a Balaton Soundon elfajultak a dolgok. Vagy mégsem? A Borsnál jelentkezett csütörtökön az egyik érintett lány ismerőse, aki szerint ez esetben sincs szó erőszakról, tudatos kínálásról.

– A hat lány önszántából ment be. Valóban kínálták őket a narancslé és energiaitalok mellett vodkával is, amitől berúgtak. A két fiú füves cigit szívott, de azt sem tukmálták a lányokra, az egyik lány maga kért, majd ezután másik három is. Ezek a lányok a túlzott alkohol és a tiszta fű keverékétől lettek nagyon rosszul – állítja a Bors informátora, aki bizonyítékul egy, a konténerben készült fotót is küldött, de azt kérte, hogy a lányok beazonosíthatósága végett ne közöljük.

A barát állítja, hogy több fotó és hangfelvétel is van az esetről. És biztos benne, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság, hiszen a lányok is tanúvallomást tettek. Ő azt állítja, hogy a hat lány a konténerben 2,5 órát tartózkodott, és szó sem volt semmilyen erőszakról. Az viszont igaz, hogy a DVBBS tagjai, miután látták, hogy baj van, segítségnyújtás nélkül menekültek el a helyszínről.

Az új információk birtokában megkerestük a Somogy Megyei Rendőrkapitányságot, hogy a nyomozás jelenlegi állásáról ér­deklődjünk, megtudjuk, hogy a lányok szervezetében milyen szert találtak, továbbá azt is kérdeztük, hogy az érintett lányok tettek-e már tanúvallomást, de sajnos nem kaptunk friss információkat.

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

borsonline.hu

Aggasztó számok: Hatalmasat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft