Aktuális

Végignézte apja haláltusáját Renátó

BLN

2016. április 26. kedd 05:20

<p>A rendőrök felelősségét vizsgálja az ügyészség annak a turai férfinak az ügyében, aki egy igazoltatást követően hunyt el.</p>

Rendőri intézkedés után vesztette életét egy háromgyermekes turai édesapa tavaly júliusban. A tragédiáról elsőként a Bors számolt be. Szemtanúk súlyos bántalmazásokról beszéltek. A rendőri jelentés hámsérülésekről írt, és hogy a román állampolgárságú Lucian Ciprian halálát szívelégtelenség okozta. Az őt utoljára látó rokonok fejsérülést, durva hát- és mellkasi sérüléseket láttak. Az ügyészség most vizsgálja a rendőrök felelősségét a férfi halálában.

– Az idősebb rendőrt a mai napig látom, ma is szolgálatban van. Egy jó barátom a rendőrségtől üzente, vigyázzak magamra, bent nem nagyon örülnek nekem – mondja az eset egyetlen szemtanúja. Zubor András barátja halála miatt helyszíni bizonyítást kért, amit az ügyészség a napokban meg is tartott. 

– A boltból hazafelé ordítást hallottam. Látom, valakit ütnek. Bekiáltok, mi folyik itt? Felegyenesedik egy rendőri egyenruhás fickó, nem a te dolgod, mondja. Aztán ott feküdt a földön Cipri megbilincselve – idézi fel 2015. július 8-át a szemtanú. A férfit igazoltatni akarták, de ijedtében kiugrott a kocsiból, a rendőrök üldözni kezdték. A férfirôl családja is tudta, fogyasztott kábítószert, de kizártnak tartják, hogy ebbe halt volna bele.

– A fiatalabb rendőr keze reszketett. Úgy adta oda nekem a bilincskulcsot, vegyem le én róla. A karperec a csontjáig bevágott. A bilincset fogva húzták a földön! A mentősök sem mertek hozzányúlni. Minket kértek meg, tegyük be a mentőkocsiba – remeg még most is Ciprian sógorának hangja. A hatvani kórházban még el tudtak búcsúzni tőle, Ciprian aznap este elhunyt. Három fiút hagyott félárván. A legidősebb fiú, Renátó végignézte apja haláltusáját, a kórházban az utolsó percig mellette volt. Nagyon sokáig sírt.

– Azt akarjuk, hogy az igazság kiderüljön. Aki ezért felelős, megbűnhődjön! – fakad ki Ciprian özvegye. A család most szeretne új boncolást kérni. 

A Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette értesülésünket. Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és más bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz – árulták el kérdésünkre. Gyanúsított egyelőre nincs.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

borsonline.hu

Elfajult a fétisszex, kis híján lefejezte áldozatát az egyetemi professzor

she.life.hu

Ne mondd, hogy szeretsz! - Ha nem tudod bizonyítani

magyarnemzet.hu

Uniós biztos: a választásokig nem lehet szankcionálni Magyarországot

vaol.hu

Meghalt egy férfi Szombathelyen, nem baleset történt - fotók

origo.hu

Kísértetiesen villogó tárgyat észleltek az űrben

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

origo.hu

Átfogó tervet jelentett be a világ egyik legfontosabb növényénél a Nestlé

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve

borsonline.hu

Döbbenet: Imrét újraélesztés közben akarta félrelökni egy vásárló, mert nem fért oda a tejhez

origo.hu

Az ember szemén látszik a halál időpontja