Aktuális

Tejet akarok! – kiabálta az unokája mellét harapdáló nagypapa

M. S.

Létrehozva: 2016.03.09.

Gyomorforgató tettel vádolnak egy ceglédi házaspárt és az apai nagyszülőt. A család perverz vágyai kielégítésére használta a hatéves kisfiút és háromesztendős húgát.

Tisztelt bíró úr, ezt még hallgatni is rossz, mi nem vagyunk aberrált betegek – ekképp védekezett ifjabb V. László, amikor Surdy Miklós tanácsvezető felolvasta a vádakat.

Kikészítették a rabtársai

A Budapest Környéki Törvényszéken kedden kezdődött perben az apa mellett felesége és idősebb V. László is a vádlottak padján ült. Az asszony és apósa hozzájárult neve közléséhez, és azt is engedélyezték, hogy fotó készüljön róluk. Állítják: mivel ártatlanok, nincs félnivalójuk. Kevésbé tűnt nyugodtnak ifjabb V. László, ő azt mondta a bírónak, hogy a pedofilvád miatt rendszeresen megalázzák rabtársai, idegileg és fizikailag is tönkretették.

Orálisan ingerelték

A vád szerint a férfi és felesége rendszeresen bántalmazta a hat­éves Szebasztiánt és a há­rom­esztendôs Ramónát. A családdal gyakran hónapokig együtt élt a nagypapa is. Többször előfordult, hogy a szülők a gyerekeket küldték a boltba italt lopni, máskor az utcán kellett kéregetniük. A házaspár nemegyszer a testvérek előtt pornófilmet nézett, és a szemük láttára közösültek egymással. Később azonban nem érték be ennyivel, és a gyerekeket is bevonták szexuális játékaikba. A piciknek orálisan kellett kielégíteniük apjukat, a vád szerint a kisfiúnak közösülnie kellett az anyjával, aki többször fiát is orálisan ingerelte. A nagypapa sokszor szemtanúja volt a történéseknek, és előfordult, hogy maga is részt vett a kislány szexuális mo­lesztálásában. Az ügyészség szerint egy alkalommal a kislány mellét nyalogatta és közben azt kiabálta: tejet akarok!

Megtörtént az erőszak

Mindhárom vádlott tagadott a bíróságon. Ifjabb V. László elismerte, hogy feleségét többször megverte, egyszer a bordáját is eltörte, azonban gyermekei szexuális bántalmazását hevesen tagadta. A férfi állítja: a nevelőszülők beszélték tele a családból kiemelt gyerekek fejét.

Ugyanakkor az igazságügyi pszichológiai szakvélemény szerint a gyerekek beszámolója nagyon is élményszerű volt, a szexuális erőszak valószínűsíthetően megtörtént. A szakértő azt is leszögezte: a kicsiknek mindenképpen pszichiáter segítségére lesz szükségük az őket ért trauma feldolgozásában. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek