Aktuális

Pocakfestéssel készült a szülésre Lívia

B. P., H. Z.

Létrehozva: 2016.03.11.

Nem akart magáról hétköznapi, unalmas terhes fotókat Sikorska Lívia, ezért gondolt egy merészet. Megmosolyogtató, cuki pocakfestése felrobbantotta az internetet.

Az oroszlányi kismama, Sikorska Lívia nemrég még hatalmas pocakkal intézte napi feladatait. Hasában egy kislány növekedett. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, Líviáról is készültek áldott állapotában fotók, ám ő nem akart hétköznapi képeket.

– Úgy gondoltam, lehetne festeni valami eredetit a hatalmas pocakomra – mondja a Borsnak Lívia, akinek végül a fotósa ötlete nyerte el a tetszését. Jónás Melinda a Coming soon feliratot festette a kismamára, ami annyit jelent: hamarosan érkezik.

– Nem volt elég, hogy a kislányom folyamatosan ficánkolt a mű elkészítésekor, egy malőr is történt a festés végén. Amikor felálltam, hogy lehajolva megigazítsam a ruhám, a még meg nem száradt alkotás a combomhoz ért, egy nagyon szép lenyomatot adva, közben elkenve az eredetit, így újra kellett festeni – meséli az édesanya, aki a képet kitette a legnagyobb közösségi oldalra is, és legnagyobb meglepetésére több mint félezer lájkot kapott. A kislány azóta megszületett. Károlyi Natasa március 10-én lesz három hónapos.

– Már most nagyon ügyes és rendkívül fotogén – mosolyodik el Lívia, aki jelenleg gyesen van, ám előtte, akárcsak párja, operátorként dolgozott egy cégnél.

– Natasa az első gyermekünk, ám szeretnénk majd neki egy kistestvért is – mondja a boldog édesanya. 

Mariah Carey is üzent

Pattanásig feszült pocakján egy félig kék, félig rózsaszín pillangóval árulta el rajongóinak a Grammy-díjas amerikai énekesnő 2011-ben: ikreket, egy kislányt és egy kisfiút hord a szíve alatt. A rajz felett a Dem Babies, azaz a Gyermekeim felirat kapott helyet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek