Aktuális

35 ezerért vásárolt tinilányt a vén kujon

Bors

2015. december 4. péntek 04:30

Harmincötezer forint! Ennyi pénzért „vásárolt” magának egy Bács-Kiskun megyei tanyán élő hetvenéves férfi egy 11 esztendős kislányt.

Hernádról érkezett idén szeptemberben egy édesanya két gyermekével Pest megye egyik kisvárosába. Az asszonynak szinte semmije nem volt, azt sem tudta, hol fog aludni a karonülő, illetve a 11 éves gyermekével. A családon megesett egy helybéli szíve és befogadta őket. Döntését utólag nagyon megbánta.

– Csak rövid ideig voltak nálunk, ám arra tisztán emlékszem, hogy egyik este a tévét átkapcsoló iskolás kislányt alig ruhában zavarták ki a hidegbe. Megesett rajta a szívünk, beinvitáltuk melegedni. Hogy innen hova mentek, azt nem tudom, mert miután megrongálták a nekik biztosított melléképületet, egyik reggel szó nélkül távoztak – mondja a neve elhallgatását kérő nő.

A településen élők egybehangzóan állítják: egy tanulni vágyó, nagyon értelmes és kedves kislány a borzalmas ügy áldozata.

– Én úgy láttam, hogy az anyukát és az élettársát sem igazán érdekelte a gyerekek sorsa. Mindig bekönyörögték magukat valahova, majd miután tönkretettek mindent, továbbálltak. Csak magukkal törődtek ezek, senki mással. Aztán egyszer csak kivették a kislányt az iskolából, és nyomtalanul eltűntek a városból – szörnyülködik egy helybéli férfi.

Tóth Béla ismerte a családot.

– Ha ugyanarra a kislányra gondolunk, akkor sajnos el tudom képzelni, hogy ilyen szerencsétlenség történt vele. Pokol volt annak a gyereknek az élete – magyarázza egy helybéli lakos, Tóth Béla.

A Bors információja szerint a kislányt eladták 35 ezer forintért egy Bács-Kiskun megyei tanyán élő idős férfinak. Az egyelőre nem tisztázott, hogy az anyának ebben milyen szerepe volt. A gyereket végül a rendőrség és az egyik idehaza működô szeretetszolgálat kimenekítette a 70 éves embertől. A család most az eredeti lakhelyüktől 300 kilométerre lévő Tisza-parti településen kezdett új életet. A kislány újból iskolába jár.

Az ügyben kerítés miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdeke miatt bővebbet egyelőre nem mondanak.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Baloldali ideológiai kényszerítés miatt felmondott az egyik legismertebb német újságíró

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

hirtv.hu

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség, lezárták a környéket: egy 80-as éveiben járó férfit a nyílt utcán késeltek halálra

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

travelo.hu

Fotók: Ilyen lett a felújított székesfehérvári Szent István király székesegyház

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

borsonline.hu

Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Sokkoló részletek derültek ki a Kozma utcai börtönben történt tragédiáról

További cikkek

Részletek

Négy műtéten van túl a nagypeterdi horrorbaleset túlélője – unokája segített a mentés során

Luxus

Hajléktalan voltam, most százmillióim vannak