Aktuális

Vakság helyett a halálba ugrott az idős egri nő

G. J.

Létrehozva: 2015.11.18.

Végső elkeseredésében kiugrott 6. emeleti lakásának ablakán egy 80 éves egri asszony. H. Elemérné heteken belül elvesztette volna a látását, nem akart tovább élni.

Előre megtervezte, hogy eldobja magától az életét H. Elemérné. A 80 éves egri asszony tegnap reggel 7 óra után fogta magát, és kiugrott hatodik emeleti lakásának konyhaablakán.

Közel 20 mé­tert zuhant, egyenesen a panelház előtetőjére. Járókelők lettek rá figyelmesek, és azonnal hívták a mentőket. A mentőorvos egy létra segítségével felmászott az asszonyhoz, és mindent elkövetett, hogy megmentse az életét, de sajnos már nem tehetett semmit, a néni belehalt sérüléseibe. H. Elemérné testvérét a rendőrök értesítették.

A férfi a Borsnak el­mondta: biztos benne, hogy a nővére jó előre megtervezte az öngyilkosságot, nemrég tudta meg, hogy egy ritka szembetegsége van, és heteken belül teljesen megvakult volna.

– Nem akart így élni, ezért eldobta magától az életét. Nem sejtettünk semmit abból, hogy milyen szörnyűségre készül – sóhajtott a férfi, aki neve elhallgatását kérte. Látszott rajta, hogy nagyon megviselte a testvére halála. Reggel a Grónay utcában döbbenten bámészkodtak munkába menet a házban lakók. Az öngyilkos asszony zárkózottan élt, kevesen ismerték. Annyit tudtak csak róla, hogy korábban a fővárosban lakott, onnan költözött a hevesi megyeszékhelyre.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet, az idegenkezűséget azonnal kizárták. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek