Aktuális

Rezesová eladta 135 milliós házát

Ny. A.

Létrehozva: 2015.11.13.

Új otthon után kell néznie Eva Rezesovának, ha kiszabadul a börtönből, ugyanis kassai házát megvette egy tehetős nyugdíjas pár.

Ha a családja továbbra is ilyen gyors tempóban értékesíti Eva Rezesová ingatlanjait, nem lesz fedél a feje felett, mire leüli a büntetését. Bár a problémán van még ideje gondolkodni Rezesovának, hiszen legkorábban három év múlva szabadulhat.

Öt szoba medencével

Az értékes kassai házat átszámítva száztízmillió forintért vásárolta meg egy nyugdíjas pár. A szlovák sajtónak a Fejko szülők fia, Radovan nyilatkozott, aki elmondta, édesanyja és édesapja csupán nyugdíjas éveiket akarják kellemes és nyugodt környezetben eltölteni. A rezidencia pedig maximálisan megfelel az igényeiknek, hiszen öt szoba található benne, az ingatlanhoz két garázs is tartozik, a masszázskád és a medence pedig tökéletes pihenést nyújt. Radovan nem kívánt arról beszélni, miből volt szüleinek pénze a nagyértékű ingatlanra, de a Bors információja szerint a szlovák elit körhöz tartozó, vállalkozásokból élő család meglehetősen tehetős. A Fejko család személyesen nem ismeri Rezesováékat, ingatlanügynökségen keresztül jutottak hozzá a házhoz, amit Rezesová családja hirdetett meg.

25 milliót engedett

Egy kassai ingatlanügynök is megszólalt a házvásárlás kapcsán, aki szerint a ház elhelyezkedését, méreteit és állapotát tekintve áron alul kelt el. Ezt gondolja egyébként a család is, akik négyszázötvenezer euróért, átszámítva 135 millió forintért akarták eladni a méretes rezidenciát.

Lefoglalták a bankok

Rezesová másik két ingatlant is tulajdonolt, amik a Fejko családnak eladott ház közvetlen közelében találhatók. Az egyik ház nyolcszáz négyzetméteres, míg a másik közel ezerkétszáz, bár mindkét ingatlant már évekkel ezelőtt lefoglalta egy szlovák bank.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek