Magyar ételekkel hódította meg az amerikai egyetemeket Szabó László, aki egy négyhetes, világ körüli séfprogram keretében amerikai hallgatóknak főzött.
Az egyetemisták a hagyományos magyar ételeket kóstolhatták meg, tányérjukra hortobágyi húsos palacsinta, rántott hús és somlói galuska is került.
Szabó séf az Egyesült Államok nyolc felsőoktatási intézményében járt, és nem kímélte a hallgatók gyomrát, bátran használta a magyar konyhára jellemző fűszereket és hozzávalókat. Az egyik hallgató kissé tartott a tyúkhúslevestől, mivel azt Amerikában máshogy készítik.
Szabó László egyébként hatéves kora óta a főzés szerelmese, első elkészített étele a palacsinta volt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.