Aktuális

Magyar séf hódította meg Amerikát

Ny. A.

Létrehozva: 2015.11.21.

Szabó László elvitte a magyar ízeket az Egyesült Államokba.

Magyar ételekkel hódította meg az amerikai egyetemeket Szabó László, aki egy négyhetes, világ körüli séfprogram keretében amerikai hallgatóknak főzött.

Az egyetemisták a hagyományos magyar ételeket kóstolhatták meg, tányérjukra hortobágyi húsos palacsinta, rántott hús és somlói galuska is került.

Szabó séf az Egyesült Államok nyolc felsőoktatási intézményében járt, és nem kímélte a hallgatók gyomrát, bátran használta a magyar konyhára jellemző fűszereket és hozzávalókat. Az egyik hallgató kissé tartott a tyúkhúslevestől, mivel azt Amerikában máshogy készítik.

Szabó László egyébként hatéves kora óta a főzés szerelmese, első elkészített étele a palacsinta volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek