Aktuális

Kivágta a babát a 9 hónapos terhes nőből

Bors

Létrehozva: 2015.11.21.

Az elmebeteg nő egy nyolc és fél hónapos terhes anya méhéből vágta ki puszta kézzel a magzatot. A bronxi horror még a sokat tapasztalt rendőröket is megrendítette.

December első napjaira várta volna babáját az a kismama, akinek péntek hajnalban vágta át a torkát egy elmebeteg nő Bronxban. A 22 éves Angelikque Sutton már alig várta, hogy világra hozza szeretett gyermekét, akinek születéséig már csak pár hét volt hátra, amikor megtörtént a borzalmas eset. 

Sutton hónapok óta élt egykori osztálytársa, Ashleigh Wade lakásában, de a nő aznap hajnalban teljesen megzavarodott: nekiesett a kismamának, először fojtogatta, késsel elvágta a torkát, majd kivágta a fiatal
nő hasából a majdnem kilenc hónapos csecsemőt.

– Mikor először kérdőre vontuk, határozottan állította, hogy a vérben úszó baba az övé, de ezt természetesen senki nemhitte el – nyilatkozta az egyik helyi rendőr. A szemtanúk szerint a helyszínen mindent vér borított:
az áldozat annyi vért veszített, hogy a mentők már nem tudták újraéleszteni.

A pici csodával határos módon túlélte a borzalmakat. Megmentői Genesisnek keresztelték el a csöppséget, aki jelenleg is a Montefiore Medical Centerben ápolnak.

Az áldozat párja, Patrick Bradley jelenleg sokkos állapotban van. Még gyermekét sem láthatta, mivel a nyomozás jelenleg is tart.

– Nyolc éve voltunk együtt Angelikqueval. Miért kellett ennek megtörténnie? – csuklott el a fiatal apuka hangja, mikor a rendőrök kihallgatták.

Az elmebeteg gyilkost jelenleg rendőri felügyelet mellett egy pszichiátriai intézetben ápolják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek