Aktuális

Halálba drogoztatták és kínozták nevelt lányukat

Bors

Létrehozva: 2015.11.13.

Hónapokig tesztelték, hogy mekkora adag kábítószerrel tudják szedálni biztosan a Kínából befogadott gyermeküket, hogy végül elkövethessék a szörnyűséget.

18 év börtönre ítélték azt a spanyol párt, akik szívtelen módon végeztek adopált lányukkal. A gyilkosságra még 2013-ban derült fény, amikor a Santiago de Compostola melletti erdőben megtalálták a tizenkét éves lány testét. 

Néhány órával azelőtt, mielőtt a rendőrség felfedezte a gyerek holttestét, a szülők értesítették a rendőrséget eltűnéséről, hogy eltereljék a gyanút tettükről.

A pár hónapokon keresztül adagolt a lánynak egy szedatív szert, hogy biztosra menjenek a későbbiekben és a megfelelő dózissal teljesen elkábíthassák. Sikerült szörnyű tervük, a lányt elbódították, így mikor egy kötéllel megfojtották, nem volt képes harcolni ellenük. A kis Asunta Ying meggyilkolását tagadják szülei, akik ügyvédként és újságíróként dolgoznak, és egy ideje már külön élnek. A 46 éves Rosario Porto, és 51 éves ex-férje, Alfonso Basterra 18 év letöltendő büntetést kapott kegyetlen tettéért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek