Aktuális

Prostizó politikus: négy képviselőre szűkült a kör

Bors

Létrehozva: 2015.10.07.

Csak négy olyan képviselő van a parlamenti jegyzőkönyvek szerint, akik között kereshetjük az egyik prostizó politikust. Elmondjuk, miért.

Célkeresztben Éjjel két óra után ért véget az Országgyűlés ülése 2011. június 15-én, amikor a nyomozati anyagok szerint egy parlamenti képviselő éppen egy prostituálttal közösült az Országháztól tíz perc sétára lévő Hotel Presidentben.

Hotelben aludt

Az ügyészség által kerítéssel vádolt szépségverseny-szervező, Répás Lajos éjjel 1 óra 3 perckor hívott fel egy lányt, hogy az akkor már a szállodában lévő politikushoz menjen fel egy pásztorórára. Erre a hotel igazgatója, Gerendás József kérte fel, akivel a képviselő együtt iszogatott a szálloda bárjában. Mivel a képviselő amúgy is a hotelben aludt, nem akarta egyedül tölteni az estét.

Melletlen k…va

A lehallgatási jegyzőkönyvekből kiderült, hogy a prostizó képviselő másnap délelőtt éppen a Parlamentből hívta fel Gerendást panaszkodva, hogy egy „pusztafogú, melletlen k…vát” küldtek neki. A parlamenti jegyzőkönyvek összevetéséből kiderül, hogy június 15-én csak négy olyan képviselő szólalt fel, aki június 16-án délelőtt dolgozott valamelyik parlamenti bizottságban, de 15-én éjfél körül már nem volt a Parlamentben. A kört az is szűkíti, hogy 15-én nem voltak parlamenti szavazások, így a videofelvételek tanúsága szerint nagyon kevesen tartózkodtak az ülésteremben. Vagyis ha a rendőrség akarja, könnyen rátalál a politikusra.
A Bors más forrásai megerősítették, hogy a négy képviselő kö­zül az egyik rendszeresen igénybe vette a prostihálózat szolgáltatásait.

Titkosszolgálati kapocs

Répás Lajos titkosszolgálati kapcsolatai révén tudhatott arról, hogy lehallgatják – írta a Di­rekt36. A hírportál szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2011 áprilisától hallgatta le a szépségverseny-szervező telefonját, augusztustól viszont Répás már figyelmeztette beszélgetőpartnereit – köztük a szexuális munkákra jelentkező lányokat –, hogy válogassák meg a szavaikat. Répás egyik rokonának az Alkotmányvédelmi Hivatal fizette elő a mobiltelefonját, amin ke­resztül öt és fél hónap alatt háromszázötször beszéltek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek