Aktuális

A parlamentből ment prostihoz a magyar politikus

Bors

2015. október 6. kedd 05:20

Luxusprostituáltak szolgáltatásait vették igénybe közismert magyar politikusok, üzletemberek, sportolók és színészek – derült ki egy kiszivárgott dokumentumból. A politikusok után azonban nem nyomozott a rendőrség.

Ismert emberek

A Direkt36 nevű hírportál birtokába került az a 2500 oldalas nyomozati anyag, ami egy tavaly óta zajló perben felhasznált lehallgatási jegyzőkönyveket, tanúvallomásokat is tartalmaz. A vád szerint 2007 és 2012 között a Miss Hungary szépségversenyt is szervező Répás Lajos szexuális munkákra közvetített ki 67 nőt, köztük öt fiatalkorút.

A dokumentum a kuncsaftok között egyetlen politikus nevét sem említi, ellenben több közismert név felbukkan: a száz leggazdagabb magyar listájára felkerült üzletember, focista, tévés és színész is van a prostihálózat ügyfelei között. A hírportál egyikük nevét sem közölte, mert nem követtek el bűncselekményt. A rendőrség viszont kísérletet sem tett arra, hogy kiderítse, mely politikus fizetett a lányoknak.

Méregdrága menet

A tanúvallomások szerint erről meg sem kérdezték a prostikat, és a nekik mutatott fényképek között egy politikus sem volt. Pedig a titkos telefonlehallgatások miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda még azt is tudta, mikor és melyik szállodában voltak a légyottok.

Az egyik lány csak annyit tudott mondani egy képviselőről, hogy 40–45 év körüli, átlagos férfi volt, de a külsejére valamiért nem emlékezett. Négyszáz eurót kapott a politikustól, aki egy hajnalba nyúló parlamenti ülésről lépett le. Ám az aktus olyan gyors volt, hogy a politikus még egy lehetőséget kért. Ezért újabb 200 eurót adott a nőnek. Vagyis mintegy 180 ezer forintba került a légyott a képviselőnek.

Fickós honatyák

Állítólag egy alkalommal csoportszexre készült két honatya egy 18 év alatti lánnyal, de nem a megbeszélt napon mentek el a szállodába. A titkolózás ellenére a Bors megtudta, ki az a három közismert politikus, aki igénybe vehette a prostihálózatot. Mindhármukról úgy tudja a közvé­lemény, hogy tisztességes, többgyermekes, szerető családapák.

További cikkek

Családi dráma

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

Halálos baleset

"Bűntudatom van" - először tért vissza Magyarországra Eva Rezesova a szabadulása óta

Ez is érdekelhet

fourfourtwo.hu

Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

888.hu

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

origo.hu

Telitalálat volt a hatos lottón is

magyarnemzet.hu

Életben maradtunk, tovább álmodozhatunk, kiejtettük Portugáliát

kemma.hu

Szén-monoxid mérgezés volt egy tatabányai lakásban

origo.hu

Gyorsabban hűl a Föld belseje, mint azt eddig gondolták

mindmegette.hu

A legjobb házi zsírégető: gyömbértea fillérekből

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét