Aktuális

Meghalt gyereke, miközben részegen szexelt

Bors

Létrehozva: 2015.08.13.

Kilenc órán keresztül rá sem nézett három hónapos gyermekére a nő, miközben az emeleti szobában éppen egy frissen összeszedett férfivel hempergett. A babája reggelre meghalt, ám a bíróság mégsem ítélte börtönbüntetésre.

A 32 éves Yvonne Adkins egy buszmegállóban ismerkedett össze egy Peter nevű férfivel, és aztán gyorsan a tettek mezejére léptek. Jó ideig alkalmi szexpartnerként tekintettek egymásra, és azon a tragikus estén is szexeltek, amikor a nő gyermeke meghalt.

A bírósági beszámolók szerint Peter háromnegyed kilenckor beállított Adkinshez, aki ekkor már igencsak ittas volt. A páros ezután felment az emeleti szobába, ahol közösen is benyakaltak egy üveg whiskey-t, majd lezavartak pár menetet. Közben a nő három hónapos gyermeke, Chantelle a földszinti nappaliban volt a járókájában étel-ital, valamint tiszta pelenka nélkül. Reggel Peter anélkül lépett le a házból, hogy körbenézett volna a nappaliban, míg a nő 7 óra környékén mászott le az emeletről, és a gyermeke akkor már nem mozgott, aprócska teste pedig kihűlt. Ekkor már hiába hívta a mentőket, ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A nő először azt mondta eskü alatt, hogy végig a baba mellett volt, ám végül nem tudta már követni saját hazugságait és bevallotta, hogy kilenc órán keresztül rá sem nézett a kicsire.

A napokban lezajlott bírósági tárgyaláson Adkinst 18 hónapi börtönbüntetésre ítélték, ám az ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették, és a nőt másfél évre hatósági felügyelet alá helyezték. A boncolás megállapította, hogy Chantelle halálát hirtelen csecsemőhalál okozta, nem pedig korábban már diagnosztizált refluxbetegsége. Ám David Fletcher bíró az ítélethirdetéskor sokat sejtető dolgokkal engedte el Adkinst.

– Az borzasztó, hogy fontosabb volt egy alkalmi szexuális együttlét egy olyan férfival, akit alig ismer a saját gyermekénél. Szörnyű döntést hozott, és ez egy életen át kísérni fogja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek