Aktuális

Döbbenet: hagyta megfulladni lányát az apa

Bors

Létrehozva: 2015.08.10.

A férfi nem engedte, hogy a vízben éppen az életéért küzdő lányához hozzáérjenek a szakképzett vízimentők. A lánynak emiatt kellett meghalnia.

Saját édesapja miatt kellett meghalnia egy 20 éves nőnek Dubajban. A férfi ugyanis egyszerűen feltartotta azokat a vízimentőket, akik a vízben éppen életéért küzdő lányát megmenthették volna.

– Soha nem fogom elfelejteni, ami történt. Mindenkit sokkolt az eset, még most sem találom a szavakat. A férfi a feleségével és gyermekeivel piknikezett és fürdőzött a tengerparton. A gyerekek éppen a vízben úszkáltak, amikor a 20 éves lánya hirtelen elmerült a vízben, majd kapálózott és segítségért kiáltozott. A parton két szakképzett vízimentő volt, akik azonnal a lány segítségére siettek, ám az édesapa elállta az útjukat és összeverekedett velük. Azt üvöltözte, hogy nem érhetnek hozzá idegenek a lányához, mert az tiszteletlenség lenne. Bár végül kihúzták a nőt a vízből, már nem tudtak segíteni rajta. – idézi az Emirates 24/7 Ahmed Burqibah dubaji rendőrfőnököt.

A rendőr hozzátette, hogy az apa egy erős és magas ember volt, és bár csak pár percig tartott a csörtéjük, pont ennyi hiányzott ahhoz, hogy lánya életben maradjon. Az apa azt hajtogatta a mentőknek is, hogy inkább hagyja meghalni gyermekét, minthogy idegen férfiak „becstelenítsék” meg azzal, hogy hozzáérnek.

A konok édesapát az eset után őrizetbe vették, szomorú azonban, hogy a tragédia simán megelőzhető lett volna, mivel a segítség tényleg csak pár méterre volt...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek