Aktuális

Emberi testrészeket találtak a vasútállomáson – videóval

Bors

2015. július 18. szombat 21:30

Először csak két levágott emberi lábról számoltak be a rendőrök, majd kiderült, hogy a műanyagzsákban, amit a New Haven-i állomás közelében találtak, két kar is volt. Nagy erőkkel folyik a nyomozás, ki lehetett az áldozat.

Legalább egy hétig hevert egy műanyagzsákban két láb és két, kézfej nélküli kar a New Haven-i vonatállomás mellett. Az emberi maradványokat a rendőrök találták meg a forgalmas út melleti fűben, miután valaki orrfacsaró bűzre panaszkodott szerdán.

A helyi hatóság nagyon lassan csepegtette az információt a nem mindennapi esetről, olyannyira, hogy először csak a lábakat említették, holott a többi testrész is egy zacskóban volt. Első körben annyit kizártak, hogy nem vonatszerencsétlenség áldozata lett az egyelőre még azonosítatlan személy. Ez nehezen is lenne hihető, elvégre be voltak csomagolva a maradványok…

– Nem tudjuk, ugyanahhoz a személyhez tartoznak-e a testrészek, mint ahogyan azt sem, hogy férfi-e vagy nő. Ezt leghamarabb egy hét múlva tudjuk meg biztosan – nyilatkozta David Hartman, a Connecticut-állambeli város rendőrségi szóvivője, aki annyit elárult, hogy biztosak abban, hogy valaki az útról, feltehetően mozgó járműből dobta ki a csomagot.

– Döbbenetes eset, már csak azért is, mert minden nap erre járok. Vajon ki lehet ilyesmire képes? – hüledezett a helybeli Willy Fredericks. 

– Nagyon félek, mert nemrég hajléktalan lettem, és gyakran alszom azon a környéken a fűben, és mi van, ha sorozatgyilkos jár a környéken? – tette fel a nagy kérdést Art Palmieri, bár a rendőrség szerint korai még erről beszélni.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ez a gyönyörű énekesnő Brad Pitt legújabb szerelme: hónapok óta együtt lehetnek - Fotó

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

Viharos széllel törnek be a hózáporok