Aktuális

Undorító jószág ropogott a fogai közt

Bors

Létrehozva: 2015.04.20.

Szokatlan húst talált egy édesanya a gyorséttermi menüjében, de akkor már késő volt.

Soha többé gyorskaja! – esküdözik egy asszony, aki az új-zélandi Blenheimban lakik. Az ok: a legutolsó Big Mac-jében a szokásosnál több(féle) hús volt.

– Először azt gondoltam, hogy a húsnak egy porcos darabja került a számba, amit néhány másodpercig rágtam is – mesélte Annah Sophia Stevenson. Ám jött az undorító meglepetés: amikor kiköpte a rágós falatot a kozmetikusnő, azt kellett látnia, hogy egy csótányt nyelt le kis híján. – A rovar belsőségei kilógtak, a közepében hatalmas lyuk tátongott – ecsetelte a fiatalasszony.

Miután kihányta magát, megmosta a fogát, miáltal a csótány további részei kerültek elő a szájából. És a következmények: – Egyszerűen nem tudtam feldolgozni a dolgot, valahányszor lenyeltem valamit, az volt az érzésem, hogy vele együtt lemegy még a dögnek valamilyen alkatrésze a gyomromba.

A csótányburgerről készült képeket a nő természetesen kinyomta a Facebookjára. A Mekivel nem lépett kapcsolatba, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha beváltható kajabónokkal kezdenék el bombázni kártérítésképpen. Hiszen soha többet nem akar a láncnál enni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek