Aktuális

Ült már nemi erőszak miatt az ivádi tinilány gyilkosa

M. S.

Létrehozva: 2015.04.20.

Elfojtott szexuális vágyak törtek a felszínre időről időre a tizennyolc éves Kati gyilkosában. A Bors információi szerint a férfit korábban elítélték már nemi erőszakért.

Bár kétszer is tartós párkapcsolatban élt, ennyivel nem érte be K. Zsolt, a 18 éves Paloc Katalin gyilkosa. A férfi előéletében kódolva volt a tragédia: a bátonyterenyei lány brutális megölése előtt K. Zsolt már ült nemi erőszakért, és több más bűncselekményért. K. Zsolt egy ideig egy utcában lakott Katalinnal, sőt mint azt a lány édesanyja lapunknak elmondta: a férfi kifejezetten jó viszonyt ápolt Kati nevelőapjával.

– A párom sokáig együtt dolgozott Zsolttal, az a gazember néha át is járt hozzánk. Nem sejtettük, hogy szemet vetett Katira – fakadt ki a gyászoló anya. – Azóta már tudjuk, hogy miféle ember ő. Megtudtam, hogy korábban volt már erőszakos ügye. Remélem, hogy többé nem szabadulhat, és most már életfogytiglani büntetést kap – magyarázta Zsuzsa.

Erre minden esélye megvan a férfinak, aki elfogása után beismerő vallomást tett. Mivel szexuális szándékkal támadt rá a fiatalra, és különös kegyetlenséggel végzett vele, ezért minden bizonnyal két minősítő körülmény is szerepel majd a vádiratban. Tekintettel bűnös múltjára, a két minősítés bőven elegendő lehet a legsúlyosabb büntetés kiszabásához.

A gyilkosságról borzalmas részletek derültek ki. A Bors információi szerint a lány ellenállt Zsoltnak, aki ezért egy kővel többször nagy erővel lesújtott a fejére. Kati családjának ismerősei szerint a férfi ezután még át is hajtott kocsijával a lány fején. Az autót most a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézetben vizsgálják át.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek