Aktuális

Túl nagy volt a pénisze, lelőtte a partnere

Bors

Létrehozva: 2015.04.24.

Gyilkosságért kell felelnie egy angol nőnek, mert lelőtte alkalmi szexpartnerét. Az indoka az volt, hogy a férfinek túl nagy volt a farka.

A 34 éves Jessica Lewis egy internetes társkeresőn ismerkedett meg a nála kilenc esztendővel fiatalabb Marteese Williams-szel. Üzenetváltásuk vége az lett, hogy szextalálkát beszéltek meg, ami egészen addig jól ment, amíg le nem kerültek róluk a ruhadarabok. Kiderült, a fiatalembernek orbitális nagy lőcse van (pontos adatot nem közöltek a hatóságok).

Ennek ellenére, ha már odáig eljutottak, bepróbálkoztak az aktussal, ám Lewis állítása szerint vaginális sérüléseket okozott neki alkalmi partnere a behatolással. Ezt állítólag maga a férfi is elismerte. Ám amikor a nő azt kérte, hogy fizesse majd ki a kórházi kezelésének számláit, erre nem volt hajlandó. Rosszul tette.

A Jessica Lewis ugyanis totál bekattant. Autóba ült, Williams lakásához hajtott, és fegyvert fogott a túlságosan felfegyverzett fiatalemberre. Mitöbb, nem csak fenyegette, de három golyót is beléeresztett. Most aztán életfogytiglani börtön fenyegeti.

Hogy a dugás során tényleg megsérült-e a gyilkos, azt nyilván orvos szakértői véleménynek kell majd alátámasztania. A nyomozók most elemzik a csetbeszélgetéseiket is, hogy kihámozzák a pontos igazságot.

Itt nézhet meg egy képet a tettesről és áldozatáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek