Aktuális

Tappancs nélküli kutya lett a kéz nélküli lány barátja

Bors

Létrehozva: 2015.04.25.

Különleges kapcsolat alakult ki az ujjak nélkül élő kislány és a tappancstalan kutya között.

Sok gyereknek kivételesen sokat jelent az első kedvence, Sapphyre Johnson is egy közülük, de az esetük másért is különleges. Egy születési rendellenesség miatt a kislány ujjak és lábujjak nélkül született - írja a brit Metro. Életének eddigi kilenc éve alatt többször műtötték, átesett két amputációs műtéten is, azóta protézist kapott és ezekkel képes csak járni.

- Hét hónapos terhes voltam, amikor az ultrahang alapján megállapították, hogy hiányozhatnak az ujjai. De azt nem tudták megmondani, mi okozta - mondta az édesanya.

Sapphyre a történtek ellenére is jól van, főleg azóta, mióta megismerte új barátját.

Karen Riddley kutyatenyésztőnél kiskutyák születtek, de az egyik kutyusnak hiányzott egy lábfeje. A tenyésztőnek azt tanácsolták ismerősei, szabaduljon meg az állattól, de ő sokkal jobb megoldásnak látta, hogy a dél-karolinai gyermekkórházban érdeklődjön, nem szeretne-e valamelyik gyerek egy kutyust, aki kicsit más. 

Sapphyre anyukája a hírt hallva azonnal összehozott egy találkozót, ahol kiderült, ez szerelem első látásra. 

- Olyan a lába, mint nekem. Pont olyan, mint én - mondta lelkendezve a kislány, amikor meglátta a kutyát.

A Forrest Gump című film lábnélküli szereplője alapján, Lt. Dannek keresztelt jószág és a kislány az első pillanattól fogva elválaszthatatlanok, amerre Sapphyre megy, arra megy a kutyus is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek