Aktuális

Nem hívta anyának, ezért ölte meg Laurát

L. E.

Létrehozva: 2015.04.08.

Nem szólította anyának, ezért ölte meg a nyolc éves Laurát egy tatai panzióban Á. Anikó – értesült a Bors. Szerdán döntenek a negyvenegy éves nő előzeteséről.

A kislányát brutálisan meggyilkoló nő párja azt meséli, hogy Anikó nagyon várta a húsvéti hosszú hétvégét, hogy végre újra a lányával legyen. A gyermek életvitelszerűen az apjával és annak új élettársával él. Az in­terneten nézte ki a tatai panziót, és lelkesen mesélte élettársának, Istvánnak, hogy milyen gyönyörű helyen töltenek majd napokat a kis Laurával.

– Nem térek magamhoz, mi­óta megtudtam, mit tett Anikó – mondja feldúltan a nő élettársa, István, akivel egy hónapja ismerkedett meg. – Nekem mindig arról beszélt, hogy mindennél jobban imádja a kislányát, csak azért nem él vele, mert a bank elvitte a lakását, így az apjánál helyezték el a gyereket. Én ad­tam neki huszonötezer forintot, hogy mindent megvegyen a kislánynak, amit csak kér. Erre ő ezt tette – magyarázta az élettárs.

Mint kedden megírtuk: a rendőrök hétfő délelőtt egy tatai panzióban elfogták a 41 éves Á. Ani­kót, aki a gyanú szerint egy láthatás alkalmával lányával, a 8 éves F. Laurával a panzióba ment. Az édesapa napokig nem tudta elérni az asszonyt, ezért értesítette a rendőrséget.

A hatóság először eltűntként kereste a kislányt és anyukáját, később egy állampolgári bejelentés után derült ki: a nő a panzió egyik szobájában megölte gyerme­két. Ott is fogták el a rendőrök, az anya beismerő vallomást tett.

István szerint a nônek az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Laura nem anyának, hanem Anikónak szólította.

– A gyereknek azt tanították, hogy az apja új barátnőjét szólítsa anyának, az igazi anyját pedig Anikónak – legalábbis Istvánnak ezt mesélte az asszony.

– Ez rettentően felzaklatta, és úgy tudom, a gyilkosság is ezért történt. Anikó egy rendes nő volt, új életet akart kezdeni velem, csak a káros szenvedélyeinek nem tudott parancsolni. Többször erősen ittas volt, mire hazaértem, és kiderült, hogy az orvos által felírt erős nyugtatóimat is bevette. Ilyenkor megvadult – mondta István.

Az asszony a panzióból még kül­dött SMS-t Istvánnak, amelyben leírta, hogy imádja a lányát, a gyerek apjában azonban csalódott, mert egy önző érdekember. A bíróság szerdán dönt Á. Anikó előzetes letartóztatásáról. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek