Aktuális

Nem állt fel a farka, kihúzták az összes fogát

Bors

Létrehozva: 2015.04.19.

A férfi pszichés zavaraival és impotenciájával fordult egy helyi gyógyítóhoz, aki egészen furcsa módon próbálta meg kezelni problémáit.

20 ezer euró vagyis több mint 6 millió forint kártértítés megfizetésére köteleztek egy német doktort, aki egyik páciense összes fogát kihúzta. A német Local hírportál által csak Alex S-nek nevezett férfi merevedési zavarokkal és skizofréniájával fordult orvoshoz. A K néven emlegetett férfi magát fogorvosnak mondta, de az alternatív gyógyászati technikákban is profinak vallotta magát.

A kuruzslónak sikerült rábeszélnie páciensét, hogy minden problémáját az okozza, hogy a fogaiban lévő tömésekből méreganyag szivárog, ezért nem maradt más választás, minthogy a fogakat eltávolítsa. Négy hét alatt mintegy 600 ezer forint ellenében S úr mind a 19 fogát kihúzta, és azt mondta, ezután már helyreáll a lelki békéje és ezentúl nem csak szexelni lesz képes, hanem az összes többi betegsége megszűnik.

A bíróságon kiderült, hogy a páciens valóban súlyos mentális zavarokban szenved, és az orvosnak éppen ezért nem lett volna szabad pénzt kicsalni belőle a felesleges foghúzások miatt. Dr. K. azzal védekezett, hogy S úr az erdőben lakott, nyers ételeket evett és szervezetében súlyos gyulladás volt, emiatt elengedhetetlen volt a fogműtétek sorak. Ám az itészeket ez nem hatotta meg, és az „orvosnak” a zavarodott férfi minden költségét, köztük az új fogát is meg kell térítenie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek