Aktuális

Fény derült az undorító húsvéti sonka titkára

H. Á.

Létrehozva: 2015.04.06.

Eleve főtt csirkemell sonkát főzött meg még egyszer Koroknay Simon Eszter, ezért lett ennyire undorító – írta a színésznő Facebook oldalán. Azért még így is akadna pár megmagyarázni való…

A húsvéti hétvége egyik szenzációja volt az ország legundorítóbb húsvéti sonkája, amit Koroknay Simon Eszter színésznő posztolt ki a Facebookra és amiről a Borsonline számolt be elsőként. Koroknay állítása szerint kötözött sonkát vett egy áruházban, de főzés után nem jött le a madzag, alatta pedig valami felismerhetetlen és undorító dolog volt.

Cikkünk után a téma önálló életre kelt, rengetegen osztották meg és szóltak hozzá az interneten. Előkerültek a sonka receptek, sokan szidták a gyártót és a forgalmazót. Mások úgy vélték: olcsó húsnak híg a leve, senki sem csodálkozzon rajta, ha kevés pénzért nem minőségi árut kap.

A hozzászólok egy része pedig azt fejtegette: ezt a fajta „sonkát” nem szabad megfőzni mivel eleve főtt. Nos, Koroknay is csatlakozott ehhez a táborhoz legújabb Facebook-bejegyzésével, amiben magára vállalja, hogy mitől lett ennyire undorító sonkája.

„Köszi a megoldást! Nem volt rajta címke, belekeveredett a sonkák közé......sajnálom.. kiderült, hogy főtt csirkemell sonka volt! Nem kellett volna megfőzni, az én hibám, hogy ilyen undorító lett!!!!!!!”

Önök szerint valóban elfogadható ez a magyarázat? Milyen sonka az, ami sertés helyett csirkemellből van?

Nézhet, így ki egy étel csak azért, mert másodszorra is megfőzték? Mi a véleményük?

 

Köszi a megoldást! Nem volt rajta címke , belekeveredett a sonkák közé......sajnálom.. kiderült, hogy főtt csirkemell sonka volt! Nem kellett volna megfőzni, az én hibám, hogy ilyen undorító lett!!!!!!!

Posted by Eszter Simon Koroknay on Monday, April 6, 2015
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek