Eleve főtt csirkemell sonkát főzött meg még egyszer Koroknay Simon Eszter, ezért lett ennyire undorító – írta a színésznő Facebook oldalán. Azért még így is akadna pár megmagyarázni való…
A húsvéti hétvége egyik szenzációja volt az ország legundorítóbb húsvéti sonkája, amit Koroknay Simon Eszter színésznő posztolt ki a Facebookra és amiről a Borsonline számolt be elsőként. Koroknay állítása szerint kötözött sonkát vett egy áruházban, de főzés után nem jött le a madzag, alatta pedig valami felismerhetetlen és undorító dolog volt.
Cikkünk után a téma önálló életre kelt, rengetegen osztották meg és szóltak hozzá az interneten. Előkerültek a sonka receptek, sokan szidták a gyártót és a forgalmazót. Mások úgy vélték: olcsó húsnak híg a leve, senki sem csodálkozzon rajta, ha kevés pénzért nem minőségi árut kap.
A hozzászólok egy része pedig azt fejtegette: ezt a fajta „sonkát” nem szabad megfőzni mivel eleve főtt. Nos, Koroknay is csatlakozott ehhez a táborhoz legújabb Facebook-bejegyzésével, amiben magára vállalja, hogy mitől lett ennyire undorító sonkája.
„Köszi a megoldást! Nem volt rajta címke, belekeveredett a sonkák közé......sajnálom.. kiderült, hogy főtt csirkemell sonka volt! Nem kellett volna megfőzni, az én hibám, hogy ilyen undorító lett!!!!!!!”
Önök szerint valóban elfogadható ez a magyarázat? Milyen sonka az, ami sertés helyett csirkemellből van?
Nézhet, így ki egy étel csak azért, mert másodszorra is megfőzték? Mi a véleményük?
Köszi a megoldást! Nem volt rajta címke , belekeveredett a sonkák közé......sajnálom.. kiderült, hogy főtt csirkemell sonka volt! Nem kellett volna megfőzni, az én hibám, hogy ilyen undorító lett!!!!!!!
Posted by Eszter Simon Koroknay on Monday, April 6, 2015