Aktuális

Félelmében hízlalta háromszáz kilósra nejét

Bors

Létrehozva: 2015.04.24.

Majdnem halálra etette feleségét, mert rettegett, hogy elhagyja, ha lefogy.

A huszonnégy éves Bettie Jo pufi, de nagyon boldog kislány volt egészen addig, amíg tizenhárom éves korában meg nem erőszakolták. A lány élete gyökeresen megváltozott, az egykor mosolygós, vidám lány dühössé és depresszióssá vált.

- Az eset után nem tudtam szeretni magam. Dühömben egyre többet ettem, azt gondoltam, ha nagyobb lettem volna, meg tudtam volna védeni magam - mondta Bettie Jo.

Tizenhét éves volt, amikor megismerkedett Josh-sal, későbbi férjével. A lány ekkor már közel kétszáz kilót nyomott, de még képes volt önállóan járni.

- Gyűlöltem magam, gyűlöltem mindent, próbáltam végezni magammal, de kórházba kerültem és túléltem.
Hét évvel később, amikor már a létezik minden pillanata kín volt számára, ráeszmélt, hogy élete teljesen kicsúszott kezei közül.

- Szabadságra vágytam, de tudtam, hogy a súlyom miatt nem lehetek az. Utáltam emberek közé menni, és utáltam, ahogy gúnyoltak.

Bettie Jo és Josh úgy éltek együtt, mint beteg és ápolója. A lány nem volt képes önállóan semmit tenni, mindenben férjére volt utalva. Josh örömmel segítette szerelmét, mosdatta, bevásárolt és főzött rá. 

- Azt gondoltam, ha lefogyna már nem lenne rám szüksége. Nem akartam, hogy lefogyjon és elhagyjon - mondta Josh.

Bettie Jo fájdalmai viszont egyre erősödtek, tennie kellett valamit, hogy életben maradhasson. A párnak csapatként kellett működnie, hogy a nő fogyni tudjon, közelebb költöztek a kórházhoz és változtatni próbáltak, hogy megműthessék.

Lassan de sikerült leadnia súlyából, így sor került az operációra is. Bettie Jo függetlenedni és önállósodni akart, de továbbra sem volt képes még ellátni magát. Szigorú előírásokat kellett volna betartania, de sokszor elcsábult és többet evett a kelleténél, aminek súlyos következménye lett és ismét kórházba került. Az orvos azt javasolta a párnak, hogy vegyenek részt közösen egy terápián, mert a Bettie Jo érzelmi állapota nagyban hozzájárul a fogyáshoz. 

- Mindig én gondoskodtam róla, de ahogy a műtét után kezdett önállóan mozogni, nagyon megrémültem. Rettegtem, hogy elhagy. Ő az egyetlen nő, akit valaha szerettem.

A terápia segített rajtuk és rájöttek, hogy egymásról kell gondoskodniuk. Miután felismerték, hogy még mindig szeretik egymást, Bettie Jo fogyni kezdett. 

 

 

 

- Josh és én sosem randiztunk, mindig túl nagy voltam ahhoz, hogy kimozduljak. Ez a procedúra ráébresztett, hogy mennyire szeretem és ő is mennyire szeret engem. Egy másik embernek érzem magam, hosszú út áll előttem, de mellettem van a férjem és régóta először tudok bizakodni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek