Aktuális

Sokkoló dolgot tett a hátborzongató gyerekgyilkos

Bors

2015. február 25. szerda 20:00

A férfit éppen csak kiengedték a börtönből egy betörés miatt, amikor ismét szembement a törvénnyel. Ám ezúttal sokkal messzebbre ment.

Tulajdonképpen megcsúfolta az amerikai igazságszolgáltatást John Roberts. Az 55 éves férfi a DreamInDemon szerint február 11-én szabadult ki a börtönből egy betöréses lopás miatt, ám 10 nappal később egy sokkal súlyosabb bűncselekmény miatt kattant a bilincs a kezén.

A félelmetes külsejű Roberts a vád szerint némi édességgel motelszobájába csábította a 6 éves Jasmine Millert, majd megfojtotta a kislányt, és a holttestét az ágya alá rejtette. Jasmine eltűnését szülei azután jelentették be, hogy a bransoni Windsor Inn motelbe órákon keresztül nem tért haza. A kislányt több százan keresték, mire kiderült, hogy ugyanabban a szállóban van, mint szülei, csak sajnos már holtan.

A gyilkos Roberts óvadékának összegét február 10-én csökkentették le a korábbi betörése miatt, így semmi akadálya nem volt, hogy szabaduljon. A gond csak az, hogy elvileg még óvadék ellenében sem engedhették volna szabadlábra a többszörösen visszaeső bűnözőt, csak a döntésről szóló faxüzenetet érthetetlen módon senki nem olvasta el, így fordulhatott elő, hogy Roberts mégis szabad ember lehetett 10 napig, ami után ismét bűnözésre adta a fejét, ám ezúttal már egy ember életét oltotta ki.

A hatóságok egymásra mutogatnak a tévedés miatt, a probléma azonban az, hogy Millerék kislányát ez sem hozza vissza az élők sorába. Ráadásul a család nemrégiben költözött Branson városába, és ideiglenesen laktak csak a motelben, így most az interneten keresztül próbálnak meg pénzt szerezni, hogy méltóképpen eltemethessék Jasminet...

További cikkek

Baleset

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó

szon.hu

Nem mindennapi látvány! - Vadászgépek festették csíkosra az eget Nyíregyháza felett

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

mindmegette.hu

Fogyássztori: Alexandra elárulta, hogy fogyott 28 kilót!

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda