Szörnyülködnek a magyar túrós csuszán

szörnyülködés
PUBLIKÁLÁS: 2015. január 26. 19:30
Gyors gyilkos. Így jellemezték a Gizmodo gasztrohonlapon az egyik legfinomabb magyar ételt, a túrós csuszát.
Bors

Az étek január közepén még Európa tizedik legjobbja lett az amerikai Thrillist magazin felmérésén, így érthetetlen, hogy a finnyás külföldiek miért akadtak ki a szalonnás, cukros, túrós tésztán. Bár igazából így leírva már teljesen érthető.

A bejegyzést szerző Jesus Diaz a tisztesség kedvéért meg is jegyezte, hogy mindenképp kipróbálná a csuszát. A kommentekben egyébként rögtön betámadták a magyarok, akik büszkén álltak ki a nemzeti étel mellett, és sértődötten megjegyezték: a cukor nem alapvető hozzávaló.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.