Aktuális

Kemós magzatból lett csodatévő Vali

Balajti Péter

2015. január 12. hétfő 09:00

Daganatos édesanyja kemoterápia mellett hordta ki Balázs Valéria Anamét. Az egykori száz százalékos rokkantnyugdíjas saját módszerével egy sor gyógyíthatatlan betegséget orvosolt magán, majd másokon is.

– Csípőficammal születtem, amihez torzult gerinc, asztma, szerveket megtámadó autoimmun betegség, vérző vastagbélgyulladás, ciszták, leálló vesék és drasztikus látásromlás társult. Tizenkilenc évesen, félvakon tolókocsiba kényszerültem, ahol nem csak kinyílt a szemem, de ahonnan minden értelemben talpra álltam – meséli Vali.

– Választhattam: kidobom vagy megvizsgálom azt az emberi roncsot, aki vagyok. Utóbbi mellett döntöttem – magyarázza a nő, akit annak ellenére vonzott a jóga, hogy nem érezte személyre szabottnak, s egyes gyakorlatait képtelen volt elvégezni. Így végül önmagán kezdett el kísérletezni. Állítja: az egyszerű mozdulatok szinte maguktól jöttek, mintha az előző életeiben tanultakra emlékezne. Érezte, ahogy felszabadulnak teste energiaközpontjainak gátjai. Pár hónap alatt helyretette a gerincét és a csípőficamát, vérző vastagbélgyulladásából pedig két év alatt kigyógyult. Huszonhárom éves korára teljesen felépült a korábban 100 százalékos rokkantnyugdíjasnak kikiáltott nő.

– Elvégeztem a Buddhista Főiskola jóga szakát, oktatóként pedig olyan személyre szabott gyakorlatokat kezdtem használni az óráimon, amik javítottak a hozzám járók egészségi állapotán. Innen csak egy lépés volt a saját módszeremen alapuló program elindítása. Nemcsak, hogy egészséges vagyok, de visszafordult az idő, 41 évesen sugárzóbb vagyok, mint valaha. Az éltet, hogy sokan – akik korábban hozzám fordultak problémáikkal – mostanra oktatók lettek, és velük közösen olyan daganatosokon, pánik- és szívbetegeken, függőkön segíthetek a saját belső energiájukkal, akikről, mint egykor rólam, már rég lemondtak – árulja el Anamé.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

mindmegette.hu

Ha beüt az anafilaxiás sokk: ezt kell tenned súlyos allergiás reakció esetén

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

szon.hu

Akik nem jártak még a nyíregyházi Covid osztályon, nem tudhatják...

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

metropol.hu

Sokkoló jövő: Bill Gates a Covidnál is pusztítóbb világjárványt jósol

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek