Aktuális

Szexi fotókkal áll bosszút exén a dögös anyuka

Bors

Létrehozva: 2014.12.23.

Online sztár lett egy kétgyermekes anyukából, aki úgy döntött, dögös fotóival tölti fel az internetet, hogy megmutassa exének, miből marad ki.

Tracy Kiss-nek több mint 50 ezer követője van az Instagramon, YouTube videóihoz pedig már legalább 300 ezer elismerő kommentet kapott. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy napjainkban ő a közösségi média egyik sztárja.

A szexi anyuka nagy utat tett meg idáig. 27 éves volt, amikor 3 életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, mert a mellimplantátuma szivárogni kezdett. Csupán öt nappal azután, hogy a mellrekonstruciója után elhagyhatta a kórházat, vőlegénye, akivel 5 és fél éve voltak együtt, egyik percről a másikra lelépett. Tracy így a lábadozás idején egyedül maradt 7 éves Milicent és 2 éves Gabriele nevű lányaival.

Az édesanya ahelyett, hogy átadta volna magát az önsajnálatnak, úgy döntött, a kezébe veszi az élete irányítását: sportolni kezdett, s egészséges életmódra váltott. Végül annyira elégedett lett az eredménnyel, hogy szelfijeit elkezdte megosztani az interneten.

- Eleinte arról szólt, hogy megmutassam az exemnek, mit hagy ki az életéből. Később már küldetésemnek tekintettem, hogy megmutassam, a szülőség nem azt jelenti, slamposan kardigánban flangálunk, igenis számít a külső! - mondta Tracy a Mirrornak.

- Csak 27 éves voltam, de főállású anyaként éltem évek óta és elhanyagoltam magam. 20 évesen letten anyuka, és úgy éreztem, nem mutathatom többé ezt a példát a gyerekeimnek, hiszen fiatal vagyok - folytatta a szexi mami. - Két gyermeket szültem, nagyon büszke vagyok az eredményeimre. Csak a sok elpazarolt évet bánom, amikor elhanyagoltam magam. 

Tracy Kiss Instagram oldalát és többi képeit ITT tekintheti meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek