Aktuális

Sokkoló indokkal pasizott a négygyermekes anyuka

Bors

Létrehozva: 2014.12.03.

Megdöbbentő hazugságot talált ki egy asszony, hogy szeretőjével zavartalanul találkozgathasson: halálos betegnek hazudta magát.

A tini Cheryl sosem jött ki igazán jól édesanyjával, a 37 éves Claire-rel, ám amikor megtudta, hogy az rákos, egyetlen pillanat alatt minden megváltozott. “Láttam már családtagokat meghalni, és ekkor tudatosult bennem, hogy anyu sem lesz velünk örökké” - nyilatkozta az akkor 16 éves lány, aki azonnal második anyjukként kezdte gondját viselni három kistestvérének.

Azonban egy idő után gyanút fogott: talán édesanyja betegsége mégsem egészen az, aminek látszik - ám azt még ő sem sejtette, milyen szörnyű hazugsághálót szőtt édesanyja.

“Akkor még nem kételkedtem benne, amikor leborotválta a haját, hiszen sokan nem várják meg, míg kihullik. Egy este azonban megkérdeztem, mi történt a kemoterápia alatt, és amit elmesélt, pontosan tükrözte egy pár héttel azelőtt látott szappanopera jeleneteit - a legapróbb részletekig. Néha pedig egészen lehetetlen időpontokban kellett kezelésekre járnia - még éjszaka is.” - így a fiatal lány szépen lassan kibogozta a szálakat - olvasható a Mirror cikkében.

Az asszony végül két évnyi hazudozás után ismerte be, hogy szeretője van, akivel jó ideje csalja férjét, és a titkos légyottok miatt találta ki magának a megrázó alibit: gyógyíthatatlan rákban szenved.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek