Aktuális

Utazzon el a Borssal az ünnepekre!

Bors

Létrehozva: 2014.11.17.

Mától indul a Bors új nyereményjátéka, holnaptól pedig a nyomtatott lap is megújul. Új logó, színesebb forma és tartalom, mesés nyeremények jellemzik majd mostantól Magyarország kedvenc szórakoztató lapját. Érdemes tehát továbbra is forgatni a Borsot!

Mától játszhatnak olvasóink a Bors új, karácsonyi nyereményjátékán. Összesen 100 ajándék vár gazdára. Tíz WeWood típusú, 25 ezer forint értékű karórát is kisorsolunk. Ezenkívül 25-25 Schmuck Ékszer-ajándékutalvány (10 ezer forint értékű), Biola biokozmetikum-ajándékcsomag és Dyras háztartásigép-ajándékcsomag várja a szerencséseket. Bónuszként pedig tíz darab egyéves Bors-előfizetést is kisorsolunk.

Játékunk főnyereménye öt darab kétéjszakás pihenés két fő részére a bükfürdői Hotel Caramellben, amely az ország első négycsillagos holisztikus gyógy- és wellness-szállodája. Berendezésénél figyelembe vették a feng shui alapelveit is, kétágyas szobái pedig a régió legnagyobb szállodai férőhelyei. Összesen hatvan hagyományos és újszerű szolgáltatást vehetünk ott igénybe.

A fentiekhez csupán három különböző szimbólumot kell beküldeni a naponta megjelenő nyereményszelvényen lévő szimbólumok közül, és helyesen válaszolni a mellette feltett kérdésre.

A Bors holnaptól megújul. Színesebb forma és tartalom jellemzi az ország kedvenc lapját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek