Aktuális

Megnősül Charles Manson: az ara 26 éves

Bors

Létrehozva: 2014.11.18.

Ugyan életfogytig tartó börtönbüntetését tölti Charles Manson, a hatvanas évek rettegett sorozatgyilkosa, most mégis nagy esemény elé néz: megnősül.

A tömeggyilkosságért elítélt nyolcvan éves Charles Manson hamarosan megnősül. Ugyan a ceremónia időpontja még nincs meg, ám az őt fogva tartó börtöntől már megérkeztek az engedélyek - így a párnak kilencven napja van a frigy megkötéséig. A 26 éves feleségjelölt, Afton Elanie Burton, aki már kilenc évvel ezelőtt elhagyta középnyugati otthonát, hogy a kaliforniai börtön közelébe költözzön, szentül hisz leendő férje ártatlanságában - írja a Huffington Post.

A Star becenevű hölgy az utóbbi években többször is nyilatkozott kapcsolatukról, legutóbb tavaly a Rolling Stone magazinnak - ám korábban Manson következetesen tagadta, hogy szerelem lenne köztük. A dolog pikantériája, hogy Star ugyan rendszeresen látogatta a gyilkost, ám soha egyetlen éjszakát nem tölthettek együtt - sőt, feltehetőleg ezután sem fognak - ennek ellenére kész összekötni az életét a nála 54 évvel idősebb férfival.

Vajon miért akarhat egy nő ilyen körülmények közt házasságot kötni - főleg egy hírhedt sorozatgyilkossal, aki a hatvanae években egy teljes kommunát (a Családot) vezetett, és vett rá több brutális gyilkosságra, többek közt Roman Polanski terhes feleségének, Sharon Tate-nek megölésére?

Afton Elanie Burton nem titkolja: ki akarja hozni Mansont a börtönből, ám vannak olyan iratok, amikhez csak családtagok férhetnek hozzá, kívülállók nem. Azonban lássuk be, nem valószínű, hogy próbálkozása sikerrel zárul, így a leendő Ms Manson nem hinnénk, hogy együtt hálhat majd urával. Manson ugyanis legkorábban 2027-ben kérheti feltételes szabadlábra helyezését - ám vélhetően ezt már nem fogja megélni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek