Aktuális

Meggyalázta és megölte a kisgyermekes anyát

Bors

Létrehozva: 2014.11.24.

Senki sem érti, miképp bújhatott elő legalantasabb énje B. Lászlóból, aki végzett B. Viviennel. A 22 éves anyukát összeverte és feltehetően megerőszakolta a férfi.

Döbbenetet és felháborodást váltott ki a Csongrád megyei faluban történt gyilkosság. A helyiek nem lelik a magyarázatát, mi késztette B. Lászlót arra, hogy a hozzá egyik leg­közelebb álló nő, B. Vivien életét kioltsa.

Bölcsődébe indult

– Vivien és Laci gyerekkoruk óta barátok, de ennél sosem volt több közöttük – mondta a fiatalok egyik ismerőse. A neve elhallgatását kérő hölgy szerint a legutolsó időkig gyakran lehetett Lászlót és Vivient együtt látni, sokszor együtt sétáltak a lány kétéves kisfiával, és családjaik is jó viszonyt ápoltak. Mindketten párkapcsolatban éltek, László néhány napja még a Facebook-oldalán írt szerelmes mondatokat kedveséhez.

A helyiek úgy tudják, hogy pénteken Vivien bölcsődébe vitte kisfiát, érte viszont már nem ment el. A lány édesanyja bejelentette Vivien eltűnését. Hamarosan a rendőrség egy, a László lakásához tartozó melléképületben talált a lány holttestére. A fiatalember beismerő vallomást tett. A Bors információi szerint a gyilkosságot beismerte, az okokról viszont nem nyilatkozott egyértelműen.

Drog áll a háttérben?

A forráskútiak szerint B. László többször használt kábítószert, lapunk azonban úgy tudja: a gyilkosság után nem mutattak ki a szervezetéből drogot. A Bors a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól arról érdeklődött: megerőszakolta-e a tettes az áldozatát. Szenti Szabolcs szóvivő úgy fogalmazott: vannak arra utaló jelek, de biztosat az orvos szakértő mond majd.

A rendőrség a gyilkosság elkövetésének módjáról nem nyilatkozik. Szenti Szabolcs csak annyit árult el, hogy a lány testén több, kiterjedt sérülést találtak.

A Bors úgy tudja: Vivien kisfiát a lány édesanyja neveli tovább.

Búcsúzik a kedves

Vivien jelenlegi barátja a Facebookon szívbemarkoló üzenetben búcsúzott meggyilkolt kedvesétől. A fiatalember ezt írta: „Kedves Szerelmem... Köszönöm mindazt, amit adtál nekem, csodálatos lány és anya voltál. Megtanítottál igazán szeretni, és apró-cseprő bimbónkból egy igaz szerelem nyílt. Van az úgy, hogy csak mérhetetlenül megakozmikus szupercsillagrobbanásként szeretsz valakit Én téged nem így szeretlek Ennél jobban, Hercegnőm. Nyugodj békében!” 

A cikkhez kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek