Aktuális

Árpád négy társával együtt szörnyethalt

S. D.

Létrehozva: 2014.11.18.

Magyar származású az egyik áldozata annak a vasárnap hajnali balesetnek, amelyben öt fiatal vesztette életét az angliai Conisbrough kisváros külterületén.

Hárman a helyszínen, ketten a kórházban haltak bele sérüléseikbe, amikor egy Toyota és egy Seat frontálisan ütközött. Az öt fiatal közül négyen a doncasteri Danum Academy tanulói voltak. Köztük a 18 éves K. Árpád is.

– Ez a legborzalmasabb dolog, amit egy olyan kis közösség, amilyen a mi iskolánk, átélhet. Kihelyeztünk egy emlékkönyvet, amibe a gyerekek beleírhatják az emlékeiket, de tanácsadók is rendelkezésre állnak – közölte Rebecca Staples, az iskola ve­zetője a BBC-nek nyilatkozva.

Az igazgatónő elmondta: Árpád mindig tettrekészen várta, hogy segíthessen az iskolában bárkinek. Egy igazán megbízható tagja volt közösségüknek, aki valódi gentlemanként viselkedett és mindenkire odafigyelt. A Facebook-adatlapja szerint magyar és szlovák gyökerei voltak, de már az Egyesült Királyságban született.

A baleset egy olyan útszakaszon következett be, ahol korábban már történt hasonló tragédia: 2011-ben három tinédzser halt meg, amikor autójukkal fának csapódtak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek