Aktuális

Horror: féltékeny feleség gyújtotta fel a gyönyörű a nőt

Bors

2014. október 3. péntek 15:00

Az elmúlt két és fél évben Dana Vulin maszkkal az arcán élt, amelyet egy féltékeny feleség miatt kellett hordania. Az asszony ugyanis felgyújtotta, mert egy partin hozzá mert szólni a férjéhez. A 28 éves lány most arra készül, hogy felfedi új arcát a nyilvánosság előtt.

Két és fél évvel ezelőtt egy féltékeny feleség, Natalie Dimitrovska előre megfontoltan támadott a szépséges Dana Vulinra, mert a szilveszteri partin pár szót váltott a férjével. Az asszony nem tudta túltenni magát a történteken, ezért az ausztráliai Perth-ben lévő otthonában támadt a fiatal nőre.

Az egykori drogos asszony bekopogott, s miután a lány ajtót nyitott, denaturált szeszt locsolt rá, majd felgyújtotta. A 28 éves Dana azonnal egy emberi tűzgolyóvá változott, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste kétharmadán, beleértve az arcát is. Dimitrovska, csak nevetett rajta, és elrohant a lakásból, írja a Daily Mailt.

Miután felébresztették a mesterséges kómából, Dana kínzó fájdalmakat élt át, s arra kényszerült, hogy folyamatosan maszkot viseljen. - Arctalan voltam, s úgy éreztem magam, mintha senki és semmi nem lennék - nyilatkozta a nő a Channel Sevennek - Nem láttam a számat, az orromat, a szemgolyómat, a szemöldökömet, csak egy nagy bézs színű valami voltam. Gyűlöltem ezt a maszkot. Ha lett volna választásom, inkább elviseltem volna a fizikai fájdalmat, mint ezt viseljem.

Dana most komoly elhatározásra jutott: 30 hónappal a szörnyűség, a fájdalmak és rekonstrukciós műtétek sora után vasárnap végre leveszi a maszkot, amely eddig a megégett arcát takarta.

Az elején a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy újra tükörbe fogok tudni nézni, s abban a régi Danát látom - mondta a nő, aki a támadás előtt mindig büszke volt ápolt és dekoratív megjelenésére.
- Persze nem lesz teljesen ugyanolyan. Az égési sérülések és a hegek nyilvánvalóan a részemmé válnak, de jogom van hozzá, hogy visszakapjam az arcomat. Mindenkinek joga van az arcához - erősítette meg határozott véleményét Dana.

2013. október 11-én Dimitrovskára 17 év börtönbüntetést szabtak ki szándékosan elkövetett súlyos testi sértés miatt. Dana, aki hamarosan felfedi új arcát, így nyilatkozott arról az ominózus vasárnap éjszakáról: - Erős ember vagyok, és ha valamit megtanultam ebből az egész szörnyűségből, az az, hogy soha nem fogok megváltozni. Ember vagyok, és nő minden körülmények között. 

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

metropol.hu

Álomszerű otthon keresi gazdáját Érd „Rózsadombján” – Fotók!

life.hu

Körözik a magyar youtubert: elfogató parancsot adtak ki ellene - Fotó

magyarnemzet.hu

Még a baloldali kutatók szerint is félrevezetik a közvéleményt Karácsonyék

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

origo.hu

Nehéz lesz szerezni a Google első összehajtható mobiljából

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd ? 13 receptötlet, hogy hibátlan legyen a hétvégi ebéd

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma