Aktuális

Szexbabából feleség: íme a meglepő tények a misztikus nőről

Bors

Létrehozva: 2014.08.17.

Amióta a szexbabák megjelentek, számos rejtély és mítosz lengi körül őket. Íme a tények, amelyeket Önnek is tudnia kell róluk!

Szexbaba, mint feleség

Egy michigani férfi feleségül vette a szexbabáját. Természetesen legális módon ezt nem tehette meg, de úgy tekint rá, mintha a hites neje lenne. Ezt bizonyítja az is, hogy van még két másik bábuja, akiket nem tart társának. Azért biztosan őket is szereti, mert mindkettőnek saját azonosítója van a Twitteren.

A hollandok hozták

Japánban sokszor csak úgy nevezik a nőpótlót, hogy a “holland feleség”. Ez arra vezethető vissza, hogy az első szexbabákat holland tengerészek használták, akik akár hónapokat is eltöltöttek a nyílt tengeren. A szükség pedig nagy úr. A bábokat a francia divat szerint öltöztették fel, és szemérmesen “utazó dámáknak” hívták őket. Később a tengerészek bőrből készítették különös útitársaikat, és Japánban is árulták, így lett sok-sok japánnak “holland felesége”.

Barbie is egy közülük

Az 1950-es években jelent meg Németországban a Bild Lilli baba, külsejét egy vonzó német színésznőről mintázták. Nem volt rajta lyuk, de erősen erotikus látványt sugárzott. Talán ezért támadják olyan sokan a Barbie-t, hiszen a plasztikbabát a Bild Lilli inspirálta.

Nagyon súlyos

A szexbabák igen nehezek. A legsúlyosabb 52 kg, de még a legkönnyebb bábu tömege is eléri a 32 kg-ot. Nem tudni, hogy ennek mi lehet az oka, de biztosan közrejátszik az is, hogy a nők nem igazán használják. Inkább az erős férfiak “játéka”.

Van férfi is

Már itt is a szabályt erősítő kivétel! A Real Doll nevű cég hímnemű szexbabákat is gyárt. Viszont az eladásaik nagyon alacsonyak a nőneműhöz viszonyítva, hiszen az összes forgalmuknak csupán 10%-át teszi ki a férfibabák értékesítése.

Már nevük is van a hódolóknak

A szexbábuk rajongói már nevet is találtak maguknak. Ők az iDollatorok - tudják, mint a terminátorok! Meglepő, de a korábban említett michigani szexbábu férje szerint kifejezetten jóképű férfiakról van szó, akik nem igénylik a hús-vér társat. Hiszen a mai nőket nem mindig könnyű kezelni, a szintetikus partner pedig biztosan nem csal meg, nem hazudik, nem kritizál; összességében tehát semmilyen téren nem okoz kellemetlenséget.

Nem kapott engedélyt

Egy feltaláló 1995-ben megpróbált szabadalmaztatni egy újfajta szexbabát. Az olajjal megtöltött, rugalmas játékszert azonban nem engedték piacra dobni, mert ezt a változatot túlságosan veszélyesnek tarották.

Az ő lelkén szárad

Az amerikai médiaszemélyiségnek, Howard Sternnek nagyon nagy a felelőssége a szexbábuk elterjedésében. A 90-es években ugyanis az egyik műsorában szerepeltetett egy bábut, akivel látványosan imitálta a szexet. Onnantól kezdve a megrendelések nagyon elszaporodtak, s ha nem is olyan népszerű, mint a guminő, egyre több férfi otthonában található meg a soha vissza nem beszélő, kötelességtudó nőtárs. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek