Aktuális

Sokkolóan valósághű játékbaba miatt balhéznak

Bors

Létrehozva: 2014.08.02.

Felháborodtak a szülők a legújabb játékszeren. A Toys R Us gyerekeknek szánt babája ugyanis anatómiailag tökéletesen korrekt.

Az egy dolog, hogy a szülők jobban örülnek, ha a gyermekük hagyományos játékbabával játszik, mintha a hamis külseje miatt sokat támadott Barbie-val tenné ugyanezt. De úgy tűnik, hogy a másik véglet sem az igazi: ha a baba túlzottan élethű, az is kiveri a biztosítékot.

Ezt bizonyítja ugyanis a sértett szülőktől való rengeteg üzenet, amit a "You & Me” babák miatt kapott a Toys R Us cég. A cuki kisbabákat ugyanis nem kell kékbe vagy rózsaszínbe öltöztetni ahhoz, hogy kiderüljön a nemük, hiszen nemi szerveiket is tökéletesen megalkották.

Mivel erről semmilyen figyelmezetést nem írtak a játék dobozára, a felháborodott szülők már csak akkor értesülhettek róla, hogy milyen babát vásároltak, amikor a gyerekeik kiderítették mit rejt a ruha.

Monica Beyer, a Sheknows szakértője megvédte a céget. Szerinte nem lehet tabu a gyerekekkel a nemi szerveinkről beszélgetni, és attól még senki nem lesz perverz, ha meglát egy babán egy péniszt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek