Aktuális

Smink nélkül is szépek a magyar szépségkirálynők

Bors

Létrehozva: 2014.08.13.

A Miss International Hungary tizenkét, döntőbe jutott hölgyével találkozhattunk tegnap délben. Hozzánk smink nélkül érkeztek.

Ha valaki szép, az smink nélkül is szép. Charlie nótájának módosított szövege juthatott az eszébe annak, aki kötetlen beszélgetésen vehetett részt a lányokkal a péntek esti Miss International Hungary döntője előtt. A győztes képviselheti Magyarországot a november 14-én Tokióban megrendezendő nemzetközi versenyen, ahol hetven ország szépségkirálynője indul a koronáért. A mostani találkozóra a lányok smink nélkül érkeztek, hogy hétköznapi arcukat is megmutassák.

– Nem mondom, egy pár percet jó, ha minden lány szán magára reggelente a tükör előtt, de túlzásba nem szabad esni – mondta Fábián Éva sminkes, aki majd a versenyen szépíti a lányokat a stábjával. – Az apró pattanásokat, kicsi foltokat, a kialvatlanság okozta esetleges karikákat el lehet tüntetni. De a szépség, és ne a smink legyen hangsúlyos. A versenyen is az az elvem, hogy a sminkes ne itt akarja „önmegvalósítani” magát – mondta a Borsnak a szakember.

Nyitrai Dalma Dabason jár iskolába, most fog érettségizni. – Alapozót soha nem használok, a szemem húzom ki, és egy kis szájfény kell még. Nem akarok túlzásokba esni, ráadásul a barátom is jobban szeret smink nélkül. Szerinte, ha valaki szép, kenceficék nélkül is az.

Polgár Dotti a 2012-es X-Faktorban indult. – Reggel csak egy kis púdert és spirált használok. Tíz percnél többet nem töltök a tükör előtt. Fellépésre készítem ki jobban magam. Derűsebb sminket csinálok, hogy fittebbnek látszódjak.

Gábor Ingrid főiskolás Egerben és mellette dolgozik. – Hétköznap reggel 3 perc alatt elkészül a sminkem. Színezett krémet és szájfényt használok. Ennél többet csak akkor foglalkozom magammal, ha buliba vagy színházba megyek. A kevés sokkal jobban mutat rajtam.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek