Aktuális

Erzsi néni nem néz többé tévét

G. J.

Létrehozva: 2014.08.05.

Teljesen rendbe hozták és berendezték Juhász Béláné házát. Mint azt megírtuk, a szolnoki asszony élete első nyaralása után találta leégve az otthonát a zárlatos tévé miatt. Tévékészüléket is kapott, de azóta képtelen bekapcsolni.

Juhász Béláné megtapasztalta, hogy milyen sok jószándékú ember van az országban. A Bors június 30-án számolt be a szolnoki asszonyt ért szörnyűségről. Harminc év után vált valóra az álma: eljutott Pécsre, de mire hazaért a nyaralásból, leégett a háza. Mindene a tűz martaléka lett a ruháktól a bútorokig, egész élete munkája. Azóta a fekete falakat újrafestették, és mindkét szobáját berendezték.

– Nagyon sokat köszönhetek a szomszédaimnak, akik az első pillanattól mellettem álltak, takarítottak és segítettek festeni. Rengeteg telefont kaptam, az ország minden részéről érkeztek felajánlások. Kaptam szekrénysort, ágyat, ruhát és berendezési tárgyakat, amik mások számára feleslegessé váltak – meséli Erzsi néni.

Nemrég visszaköltözhetett a házba. Még nem lakta be, de nagyon boldog, hogy ennyien gondoltak rá válságos helyzetében.

– A bajban olyan sok segítséget kaptam, hogy sosem fogom tudni meghálálni – könnyezte meg a segítőkészséget. Egy használt tévét is kapott, de még nem kapcsolta be. A Borsnak elárulta: egy újabb kirándulásra készül belföldön, de ezúttal mindent áramtalanít majd, és ezt javasolja másoknak is, akik utazásra indulnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek