Édes csábítás a hétköznapokra

magazin
PUBLIKÁLÁS: 2014. június 02. 16:45
Interjú Galambos Dorinával, izgalmas desszertek, receptek. Gasztromagazin minden második kedden a Borsban! A holnap megjelenő szám tartalmából szemlézgettünk.
Bors

Vacsoravendég: Egy borfesztiválon találkoztunk Galambos Dorinával, aki egy könnyű rozét kóstolgatott. Nem véletlen az érdeklődése, az énekesnő százszázalékosan gasztroformának mondja magát, aki a kamera előtt is rendszeresen bizonyítja, hogy jó háziasszony. Nem kell profi szakácsnak lennünk ahhoz, hogy finomat főzzünk – vallja.

Édes rombolás: Túlélő epersziget. Manapság már szinte egész évben fogyaszthatunk epret, azonban szezonjában a legfinomabb. Ennek a gyümölcsnek nem kell reklám, az egyik legkedveltebb piros csemege. Gasztrobloggerünk, Herczeg Gabriella, a flat-cat háziasszonya izgalmas desszerteket készített belőle.

További témák:
* Gasztroblog – Csajos sütemények. Júlia és Sára bemutatja, hogy készül az Elzászi almatorta
* Nem lehet elrontani: hússal töltött cukkini
* Ínyenceknek: csokis süti sajtkrémes töltelékkel

MEGJELENIK HOLNAP A BORSBAN!

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.