Interjú Galambos Dorinával, izgalmas desszertek, receptek. Gasztromagazin minden második kedden a Borsban! A holnap megjelenő szám tartalmából szemlézgettünk.
Vacsoravendég: Egy borfesztiválon találkoztunk Galambos Dorinával, aki egy könnyű rozét kóstolgatott. Nem véletlen az érdeklődése, az énekesnő százszázalékosan gasztroformának mondja magát, aki a kamera előtt is rendszeresen bizonyítja, hogy jó háziasszony. Nem kell profi szakácsnak lennünk ahhoz, hogy finomat főzzünk – vallja.
Édes rombolás: Túlélő epersziget. Manapság már szinte egész évben fogyaszthatunk epret, azonban szezonjában a legfinomabb. Ennek a gyümölcsnek nem kell reklám, az egyik legkedveltebb piros csemege. Gasztrobloggerünk, Herczeg Gabriella, a flat-cat háziasszonya izgalmas desszerteket készített belőle.
További témák:
* Gasztroblog – Csajos sütemények. Júlia és Sára bemutatja, hogy készül az Elzászi almatorta
* Nem lehet elrontani: hússal töltött cukkini
* Ínyenceknek: csokis süti sajtkrémes töltelékkel