Aktuális

Terry Black nem örököl Kovács Erzsitől

GYLF, ozs

2014. április 9. szerda 08:35

Házibuli Attila szerint Kovács Erzsi négy éve még mindenét rá akarta hagyni. Ám ő erről lebeszélte az énekesnőt. A férfi biztos benne, hogy hiába híresztelnek mást, Terry Black és fia nem szerepel a művésznő végrendeletében.

A vasárnap elhunyt énekesnő örökségéről keringő szóbeszédekkel kapcsolatban Házibuli Attila öntött tiszta vizet a pohárba. A mulatós sztár biztos abban, hogy Terry Black és kisfia nem szerepel Kovács Erzsi hivatalos végrendeletében.

– Erzsi 2010-ben írta meg az első végrendeletét, abban engem jelölt meg örökösének, a házrész, autó, pénz, minden az enyém lett volna. Két évre rá leültem beszélgetni vele. Elmondtam neki, hogy én nem tartok igényt az örökségre. Egyébként sem akartam emiatt támadásoknak kitenni magam – elevenítette fel a közelmúlt történéseit a mulatós sztár, akinek végül sikerült más megoldásra bírnia Erzsit.

– Ezután kötött örökösödési szerződést Lázár Vilmosékkal, miszerint minden ingósága és ingatlanja az övék, ők pedig gondoskodnak az ápolásáról. A Németországban élő férjével a külképviseleten keresztül megcsináltatta azt a papírt, amelyen Terry Black és Danika neve nem szerepelt. Semmilyen egyéb végrendelet nem készült, ha meg készült is, az örökösödési szerződésben foglaltak vannak érvényben – szögezte le Házibuli Attila.

A vasárnap elhunyt Kovács Erzsi végrendeletérôl ellentétes hírek láttak napvilágot. Vajon mi az igazság?

Lapunk munkatársa felhívta Terry Blacket, hiszen a Blikk cikke szerint ő és a fia is örökölt. Az előadó teljesen ki­akadt, amikor elmondtuk neki, hogy mit állít Házibuli Attila.

– Fel vagyok háborodva. Még nincs negyvennyolc órája, hogy szegény Erzsi elment, már most az örökség a téma – kérte ki magának Terry Black, aki az állítólagos jussával kapcsolatban is állást foglalt. – Nem azért voltam 46 éve a barátja Erzsinek, hogy örököljek! És egyébként is, ugyan miért hagyna rám autót, amikor van autóm?! Azt korábban is mondogatta, hogy Danika jövőjéről majd gondoskodni szeretne, de hogy milyen formán, sohasem kérdeztem.
 

További cikkek

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Bűntény

Élő adásban rontotta meg kislányait a horroranya

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

origo.hu

Saját építésű kamerájával készít elképesztő képeket egy férfi Kanadában - galéria

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

kisalfold.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó