Aktuális

Feladta magát a gyilkos szőkeség

Bors

2014. április 9. szerda 14:00

Feladta magát a szőke szlovák szépség, aki ellen nemzetközi körözést adott ki a spanyol rendőrség, és korábban azt feltételezték róla, hogy Marokkóban bujkál. A 24 éves, gyilkosan kinéző lányt gyilkossággal gyanúsítják: azzal, hogy főbe lőtte ékszer- és aranykereskedő exbarátját annak spanyol luxusvillájában.

Mayka Marica Kukucova (szó szerint) halálosan féltékeny volt: nem tudta elviselni, hogy tavaly év végén szakított vele a 48 éves brit milliomos, Andrew Bush, és – mint megírtuk – a hétvégén egy veszekedés során meggyilkolta.

A szlovák modell a tetthelytől, a spanyol Costa del Solon lévő villától egészen szülőhelyéig, a szlovákiai Újbosácig (Nová Bošáca, a cseh-szlovák határnál) hajtott. Azaz nem jött be a hatóságok azon feltételezése, hogy komppal Marokkóba ment. Egész egyszerűen bejelentkezett a mindössze 1100 lakót számláló, Trencsény melletti kistelepülés rendőrőrsén, ahol őrizetbe vették.

– Megerősítem, hogy az 1990-es születésű Mayka Marica Kukucovát kedden őrizetbe vettük, miután a spanyol hatóságok európai elfogatóparancsot adtak ki ellene – közölte a szlovák rendőrség egyik szóvivőnője. A szőkeséget most kiadják a spanyoloknak.

A lelőtt milliomos egyébként egy hónappal az után jött össze új barátnőjével, a 20 éves orosz Marijával, hogy kitette a szűrét Maricának. Egy bristoli kávézóban ismerkedtek meg: – Rám nézett, én visszanéztem, és többé nem tudtuk egymásról levenni a szemünket. Sorsszerű volt. Van, hogy megismersz egy embert, és tudod: ő az igazi. Olyan sok tervünk volt, most mind szertefoszlott – nyilatkozta a lány, akivel öthónapos „jubileumukat” akarta megünnepelni Andy a spanyol tengerparti villában: pezsgőt bontottak, romantikus estét terveztek. Ám Marija ott találta pizsamában az ágyban Maricát.

A friss barátnő a kocsijában ülve hallotta a lövéseket, amik megölték kedvesét (Fotó: Profimedia)


A nő utóbb úgy mesélte el a történteket, hogy erre ő kiszaladt a házból, és bezárkózott a kocsijába. Nem akarta fokozni a drámát, feszültséget. Barátja kijött hozzá, és megnyugtatta, hogy tudja kezelni a helyzetet, és kidobja a féltékenységtől megolondult szőkeséget.

Ám később három lövés dördült, majd Marica fegyverrel viharzott ki a villából, és erőszakkal „magához vette” a másik nő Hummerjét. Az aktuális barátnő megpróbált bejutni a házba, de az ajtók zárva voltak, a biztonsági rendszert aktiválta a szlovák modell, mielőtt elmenekült.

Marijának a telefonja is le volt merülve, keresnie kellett egy áramforrást, hogy hívhassa a rendőröket. Végül két óra telt el, mire a tűzoltók feltörték a villát, ahol vérbe fagyva feküdt a fejbe lőtt milliomos. A sokkos állapotba került lányt a férfi exfelesége és lánya fogadta be, ők gondoskodnak róla.

További cikkek

Borzalom

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

Bukta

Levideózták Karácsony Gergelyt, megint lebukott a polgármester

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Üzent a lányával vonat elé ugró apa

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

beol.hu

Fának csapódott egy autó Vésztőnél, súlyosan megsérült a sofőr

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nenadics felépült, és bekerült a szerbek keretébe

vg.hu

Bejelentést tett Hosszú Katinka

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

life.hu

Tragédia: négygyermekes szülők haltak bele a koronavírusba

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó