Aktuális

79 éves táncos nagyi a show sztárja

Bors

2014. április 5. szombat 10:30

Egy spanyol táncos valóságshow-t már megnyert a 79 éves Paddy Jones, ám az asszony most újabb sikerre készül. A salsát táncoló nagymama a Britain’s Got Talent tehetségkutatóra is benevezett, és egyesek szerint a győzelemre is esélye van.

Egy majdnem 80 éves asszony tartja lázban a nemrégiben elindult Britain’s Got Talent tehetségkutató előválogatóit. Paddy Jones korát meghazudtoló formában mutatta be salsatudását a zsűri előtt, olyan akrobatikus elemekkel tarkítva, ami egy tinédzsernek is becsületére válna.

Stephen Mulhern szerint, aki egy másik tehetségkutató műsorvezetője, a nőnek komoly esélyei lehetnek akár a végső sikerre is.

– Ha meglátod, ahogy táncol, eláll a lélegzeted. Úgy mozog, és olyan hajlékony, mint egy tornász, pedig már lassan nyolcvanéves lesz. Reális esélye lehet a végső győzelemre is – nyilatkozta a férfi a TV Biznek.

Jonesnak nem ez az első ilyen jellegű műsora, 2009-ben a Csillag születik spanyol verzióját nyerte meg partnerével, a negyvenéves Nico Espinosával. Bár a nagymama kétéves kora óta táncol, a salsát csak azután kezdte el, miután megözvegyült 2003-ban.

– A tánc segített talpra állni David halála után. Mindig is az életem része volt a táncolás, Nico tánciskolájában először flamencót akartam tanulni, de ő átcsábított a salsára. Azóta imádom ezt a zenét és az energiákat, amiket ez a táncforma ad – nyilatkozta a Sunnak Jones.

A tehetségkutató zsűritagjai mind elájultak Jones és partnere bemutatójától, kivéve a kőkemény Simon Cowellt, aki egyáltalán nem díjazta a nagyi produkcióját. Még szerencse, hogy egy másik ítész, Amanda Holden szavazatával mégis bekerültek az élő show-ba.

Nálunk Medveczky a csúcstartó

Nemrég ünnepelte 74. születésnapját hazánk talán leghíresebb revütáncosnője, Medveczky Ilona. A kortalan díva három éve sokat sejtető ruhában lépett a Csillag születik színpadára, ahol fiatalokat megszégyenítő szexi mozgással kápráztatta el a közönséget. Lapunk szerette volna megkérdezni a mindig fitt dívát, hogy mi a titka hajlékonyságának és alakjának, ám a művésznő nem kívánt nyilatkozni.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

2 liter a minimum: Így jelzi a tested, ha nem ittál elég folyadékot

life.hu

Ítéletidő jön! Több megyére is kiadták a figyelmeztetést: erre kell számítani

hirtv.hu

Pedofilokat ítéltek el - a legkisebb áldozatuk csecsemő-, de a legidősebb is csupán óvodáskorú volt

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

mandiner.hu

Bajkai István helyett Kovács Balázs Norbert indul Erzsébetváros/Terézvárosban

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

origo.hu

Közel egy éve gyászolja feleségét Koltai Lajos