Aktuális

Szívszorító: szülei is követték a halálba a Down-kóros nőt

Bors

2014. március 17. hétfő 14:00

Az 57 éves Sandy Schulte egy négyéves gyermek szintjén élt. Olyan szoros kapcsolat alakult ki közte és szülei közt, hogy amikor meghalt, szinte rögtön követték. Hátborzongató, de mindannyian természetes halált haltak.

Egy amerikai család szívszorító történetéről számolt be a Daily Mail. A Minnesotában élő idős, ötgyermekes házaspár legidősebb gyermeke Down-kóros volt. Sandy Schulte egy négyéves gyermek szintjén élt, pár éve pedig elkezdett súlyosan leépülni.

Az 57 éves Sandy Schulte egész életét minnesotai családi házukban töltötte szüleivel, így olyan kapcsolat alakulhatott ki köztük, ami túlmutat az egyébként is erős szülő-gyerek kötődésen.

Az öregedő nő szervezete az utóbbi években feladta a harcot, járni is alig tudott, magától enni pedig egyáltalán nem volt már képes. Édesanyját közben tüdőrákkal diagnosztizálták, később pedig agydaganatot is felfedeztek nála. Tavaly novemberben pedig a családfőt is elérte a tragédia: egy esés következtében súlyos memóriazavarai támadtak, később pedig nála is tüdőrákot diagnosztizáltak.

Mindhármukat egy egészségügyi központba vitték, hogy betegségükben se kelljen elszakadniuk egymástól. Az egyik testvér elmondása szerint az anyának csak annyi volt a vágya, hogy túlélhesse Down-kóros lánya halálát, mert ott akart lenni, amikor Sandy átlépi a mennyország kapuját.

Sandy Schulte március 27-én, 57 évesen lépte át a mennyország kapuját. Édesanyja a következő napon, 76 évesen halt meg, vágya így teljesült.

Három nappal később a családfő, Thomas Schulte is követte őket, ő 77 éves volt. A családot egy különleges temetés keretében együtt, egy időben temették el. A történetet olvasva nekünk sincs semmi kétségünk: a család egészen biztosan találkozott a mennyországban. 

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak