Hagyomány, hogy időről időre gazdag, befolyásos emberek összejönnek e nívós helyen, hogy fura ételeket kóstolhassanak meg. A Waldorf Astoriában, a Felfedezők Klubjában a társadalom legbefolyásosabb tagjai gyűlnek össze – ez az összejövetel már a 110. volt –, de ez idáig nem volt részük olyan különleges lakomában, mint amilyet a napokban szolgáltak fel nekik: nyársra húzott csótányt, filézett pézsmapockot ízlelgethettek, a főfogás aligátor volt, a csemege pedig sült pók.
A séfek feltálaltak még kígyófejű halat is, de a kecskeszem sem maradt el. A cél az volt, hogy különlegességet csempésszenek a hétköznapi étkek sorába. Arról is gondoskodtak, hogy a furcsa falatokat a legjobb pezsgővel öblítsék le a vendégek, és talán bódultan a hüllőket is szívesebben rágcsálták el.
A Felfedezők Klubja egyébként 1930 óta létezik. A mostani menüsor sokakat elragadtatott, míg másokat elrémisztett. Az biztos, mindannyian emlékezni fognak rá, hiszen valóban különlegességeket ehettek…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.