Aktuális

Menedéknek használják a vécét a férfiak

Hu-Zo

2014. március 11. kedd 08:00

Kétszer annyi ideig zárják magukra a lakás legkisebb helyiségét a férfiak, mint a nők. Dolgukon kívül az újságolvasástól kezdve az internetezésen át a telefonálásig mindenfélét csinálnak.

Mi történik a mellékhelyiségekben? Már azon kívül, amiért létesültek. Erre a kérdésre kereste a választ egy vezető vécépapírmárka gyártója. Kiderült, hogy a nők átlagosan öt percet, míg a férfiak majdnem ennek a dupláját, kilenc percet töltenek ott, ahová a király is gyalog jár.

A hölgyek csaknem fele olvas újságot vagy könyvet, sms-t küld, telefonál, de olyan is van, aki ott sminkel. A férfiak háromnegyede ugyanezt teszi, már persze a sminkelés kivételével, viszont internetezésre is kihasználják az időt. Nem csoda, hogy a párkapcsolatban élő asszonyok harmada túlzásnak tartja azt az időt, amit párja a mellékhelyiségben tölt. Gyakori a veszekedés amiatt is, hogy ki dobja ki a vécépapír üres gurigáját és tegye föl az új tekercset.

Utóbbi problémára Beke Yvett egy kiválóan bevált ötletet eszelt ki. – Az cserél, akinél elfogy. Aki elfelejti, annak ötven fekvőtámasz a büntetése. Érdekes módon a férjem azóta nagyon kötelességtudó, inkább a gyerek meg én nyomjuk a fekvőtámaszokat. Nem baj, legalább formában tartom magam – mondja a Pamela Anderson-hasonmásként elhíresült modell, aki szintén gyakran olvas és telefonál is a mellékhelyiségben. – A férjem viszont legalább húsz percet tölt bent – teszi hozzá.

Dombóvári István szerint a szükségletek elvégzését tabutémaként kezelik az emberek, noha aminek eleje, annak vége is van. – Velünk ellentétben a nők nem beszélnek a kettes projektről – mondja a humorista, aki reggelente fél órát is tölt a trónon. – Könyv, újság, laptop, mobil, egy egész raktár van bent. A férfiak azért is vannak bent többe, mert ott végre nyugtuk van.

A pszichológus is így véli. – A nők sokkal gyakrabban vegzálják a párjukat minden apróságért, mint fordítva. Leginkább azért vonulnak el a férfiak hosszabb időre a toalettre, mert ott nyugtuk van. Ha valakinek titkos kapcsolata van, gyakran ezen a helyen bonyolítja a kommunikációt az illetôvel – mondja Csehák Hajnalka. 

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

metropol.hu

Újabb áldozat jelentkezett: a híres énekes a jachtján erőszakolta meg az orvostanhallgató lányt

she.life.hu

A férjem ikertesója - avagy a pillanat, amikor rájöttem, hogy életem szerelméből kettő is van

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

szon.hu

Szakmai hozzáértésével vállalkozásokat segített - Fájó szívvel búcsúznak tőle

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

nemzetisport.hu

NB II: a DVTK tovább erősített, a Vasashoz viszont nem érkezett nagy név a télen

origo.hu

Öt éve nem történt ilyen a globális okostelefon-piacon

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

metropol.hu

Nincsenek szavak, megható megemlékezés Tolvai Renitől – Fotó!

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó